Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Friday, July 15, 2011

Å verne om våre røtter.

- Hayetanah Iliuka.
- Hayetanah.
- Kan jeg spørre deg om noen råd?
- Så kan den, lik den kan bryte gjennom sitt selv alt mer. Konu eketah.
- Hva mener du med det?
- Lik den bærer mot til at vandre inn i det ukjente, så er der lik den skal følge tillitens tråd gjennom alt hva den gjør. Søke at se hvorledes den bliver ledet gjennom tillits ånd. Således er den i behov for at bære noget mot og styrke, om den skal bryte gjennom ditt eget selvs hinne for at gjenfinne sitt neste selv, om der kan tales så, lik den og vandrer inn i nye opplevelser.
Således er der lik bror alt har talt før under denne sol, hvorledes den forendrer sine omgivelser under tiden den forendrer sitt selv, og vice versa. Alt er der lik forbundet til hinannen. Konu eketah.

Søke nu at se, hvorledes den skaper sine skrifter under tiden den søker til nogen pakt den bærer med sitt eget selv, der er av evighetens opprinnelser. Således er den for at både lære selv og belære sine nester gjennom at oppklare sine egne tvister, om der kan beskrives lik så.
- Du mener min egen bevissthet's tvister?
- Så kan der tales lik korrekt. Hva den ei vet er hva den bærer i sitt hjerte, og således er der godt at ei vite for meget. Søke at se; der er av hensikt hvorledes der under tiden synes lik vanskeligt at gjenfinne hva den i sannhets ånd søker efter.. Likefullt skal den bære tillit til hvorledes menneskebarnet til all tid bliver ledet, om den søker at se. Konu eketah.
- Finnes det konkret noe jeg er ment for å gjenfinne eller oppdage?
- Der kan tales lik der utvikles under tiden den søker av oppriktighetens ånd, lik den søker at manifestere hva den bærer av visdommer og livets lengsler. Således forfølger den prinsipper der er av de gamle ætters opprinnelser om den vil, lik den konstruerer nogle portaler gjennom sin egen bevissthet der forbinder den til den ene, rene kilde der er forbundet med Altet. Således er der for at finne veien tilbake - lik i bevissthet - til sådan kilde. Således er der lik den benytter hva der er av ordets verdi og glans - lik Manir Drapnir - der kan betraktes lik spegel for at lettere kunne se.

Søke at se; hva der er av umanifesterte potensialer er for at synliggjøres og oppstige gjennom alt der er av menneskebarn. Således er der klokt at konstruere noget likt kollektive portaler for at presentere hva der er av Manir Drapnir, så vil der ledes til alt klarere forståelser.

Menneskebarnet er i behov for at se og gjenoppdage sin egen helhet i denne tid. Således er der lik nogen universell kraft der ei kan forhindres er for at nedstige, lik der er den enhetlige kraft der konstruerer alt hva der er av nytimes opplevelser.

Klokt er der at se hvorledes der er beplantet hjelpere på sin jord der er for at assistere hva der er av den kosmiske kraft der er av enhetlig natur. Således er der for bror at kunne gjenoppdage sin egen misjon. Således er der for megen menneskebarn at gjenoppdage sitt guddommelige fragment og hedre sitt eget vesen, lik den aktiverer sin egen misjon i denne tid. Der er for at bringe nytime til sin jord, at menneskebarnet er for at søke efter sitt selv gjennom skriftens verdi. Således er der lik paralleller til hva der var av eldede tider - lik der var for Qumran's tilstand, lik der var for den Saga Ø. Klokt er der at se, hvorledes der hviler spesifikke misjoner for flokken under tiden der kommer. Konu eketah.
- Har jeg noe å gjøre med disse misjonene?
- Så har den, og så vet den, lik den alt nu drømmer om sitt eget virke i tiden der ennu er for at fødes. Likefullt skal den bære tillit til at der ei bliver lik den tror. Ei kan menneskebarnet resoneres til sin egen fremtid. Der kan kun leves, og således kan den ei vite med sitt sinn hva den ennu skal bli. Dog den fatter alt mer med hjertet, om den søker at lytte dertil. Konu eketah.

Søke dog at se, hvorledes der av spesifikke hensikter er beplantet noget mangfold innom hva der tales lik menneskeheten innen denne tid, lik der er til alle tider. Der kan tales lik ulike genetiske opphav, lik genetiske portaler, hviler innom ulike menneskebarn. Så er der for at tilføre ulike visdommer til moder jord. Således er der og for bror at se og hedre sine egne genetiske opphav, der forbinder den til de gamle ætter, lik der er forbindelser der hviler innom verdier og sannheter den skal verne innom sitt eget selv.

Således er der klokt for menneskebarnet at verne om sine egne sannheter i denne tid, lik der er portaler der befester individet til sitt eget opphav i det store Alt.

Klokt er der for menneskebarnet at verne om sine røtter. Klokt er der at våge at søke efter sannheten innom sitt selv. Bære således tillit til tiden der er for at komme. Hedre din egen plass i helheten, og ta vare på ditt eget selv. Ditt selv er all tid av viktighet at betrakte, lik ethvert selv er for våre himler. Selvet er lik den transparente hinne vi søker at tale gjennom. Selvet er noget senter av kosmisk karakter der løper gjennom alt hva der er av livsvesen. Hva den primært kan gjøre for er at hvile i nogen harmonisk tilstand med sitt eget selv , så er der vel for helheten, lik den således skaper nogle gode impulser.

Vi takker for portaler der hviler innom menneskebarnets undringer. Vi takker for brors oppriktighet og evne til at lytte. Bær ei nogen frykt for hva der er ufødt. Bær fred.

No comments:

Post a Comment