Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Monday, February 7, 2011

Arven.

-Hayetanah Iliuka.
-Hayetanah.
-Hva vil du si om arbeidet jeg har gjort med Tzolkin-kalenderen og den "kosmiske reisende"?
-Vi ser; der er til gode spor at betrakte. Således er den for alt hva den forløser gjennom sitt liv i oppriktighetens lys. Søke at se, hva den søker at skape er nogen mantra der induserer harmonier - like vibrasjoner - mellom din sjel og dine materiske eksistenser. Således er der lik den vil se; alt hva den berører av emosjonelle akkorder er noget der vil lede den til hva den søker. Der finnes alt i ditt selv, og så vet den alt foruten at vite med intellektet. Dog den skal søke at se hvorledes der er jakter i ditt liv der er knyttet til intensjoner om at skape nogle hellige erfaringer, lik nogen erkjennelse av helheten innom ditt liv. Således er alt hva den byder av velsignelse og tillitt, lik nogle bevissthetens bevegelser gjør for at formulere sin egen mantra, lik nogen hellig bekreftelse for hva den alt vet i dypet av sin sjel.

Der er således den skal gledes for alt den gjør sitt selv bekannt med av erfarenheter og ulike emosjonelle opplevelser. Der er alt for at oppvåkne hva der tales om lik den kosmiske vandrer innom ditt egen selv. Alt der er lik ulike densiteter og aspekter av den ene kilde, lik en vibrasjon der gjennomtrenger Altet i ett nu. Der er for at skape passasjer gjennom billeder og ord for hva der er av evighetens vibrasjoner. Søke dog og at se; der er for at forløse hva der er av universelle kommunikasjoner gjennom hva der er av toner den kan skape.

Således kan menneskebarnet erfare hvorledes den kosmiske vilje flyter gjennom livet, lik den bærer din tilstand til at favne om alt større verdier av det evige nu. Alt er der lik en vibrasjon der søker at forlenges til alt nye tilstander og erfarenheter, til evig tid. Således kan menneskebarnet tilvelge at være lik nogen ambassadør for den nye tid, i stunden den søker at erobre ordet der springer frem fra den høyeste visdoms kilde der i selvet er beplantet.

Således skal menneskebarnet selv søke at konstruere nogen passasje mellom at dvele i Altet, og at være i lengselen - lik viljen - til at gjenforenes med Altet. Således er der lik den formidler - innen kommunikasjoner med selvet - noget av evighetens verdier; for evigheten er i nogen konstant prosess med at gjenfinne sitt selv. Således er der alltid en evig helhet der lever og vokser innom hvert et menneskebarns liv.

Evigheten passerer således alt lettere gjennum et gledens hjerte, der forstår hva der er av helhetens uttrykk i enhver erfaring, lik der bydes frem takksigelse for alt hva der er. Således er der lik menneskebarnet velger at feste sitt bevissthet lik en perle på evighetens snor. Hva der så er av evighetens linjer - lik meridianer - er noget der finnes lik grids tegnet innom alt tid og rum. Der er passasjer av energier der sirkulerer ikring i det store kosmos, og der alltid er befestet til det evige Nu, lik nogen optimal tilstand av alt der er.

Således er der lik der skal skapes introduksjoner til nye kosmologier gjennum hva der tales lik bevissthetens passasjer, der farer igjennum moder jords muld i denne epoke. Der er for hva der tales lik de intergalaktiske kristaller der overfører kommunikasjoner mellom evigheten og materien, lik der er mellom tidløshet og tid. Der er lik sådanne kommunikasjonens baner er for at aktiveres på ny i denne tid, lik en ny passasje foråpnes der leder til evighetens opplevelser.

Således er der lik alt der har vært vil opphøre, lik hva der tales um lik historie vil etterlates lik noget skall for en ny begynnelses frø. For således har der til all tid vært, lik noder jord skifter sitt ham for at oppstige til alt høyere vibrasjoner, lik nye forståelser tilføres menneskebarnets bevissthet om av hva der er av tid og rum. Der er like fullt moder jord, lik nogen kollektiv organisme, der tilføres sådanne forståelser. Ei er der spesifikt for menneskebarnet at se, dog der er likefullt spesifikke innsikter der bliver at fanges opp av hva der er av den menneskelige bevissthet, der ei kan bevisstgjøres av noget annet livsvesen der lever for din jord.

Der er således lik evigheten nedstiger, lik der oversettes til nogen ny tids uttrykk, lik nye portaler foråpnes mellom ulike aspekter av menneskebarnets selv, lik der er ulike fokalpunkt av bevissthet befestet til hver sin tilstand og hvert sitt nu. Således er der lik forlengelsen av den tilstand av bevissthet der var beplantet i maya-indians kultur, der beskrives innen "in lak'ech", lik der er for at gjennkjenne selvet i alt flere tilstander, lik der speiles innom alt der er av fragment der til sammen utgjør en gyllen bevissthets helhet.

Således er der og lik fortsettelser av den arv der var gjenfunnet av den enøyde visdoms bærer der tales um lik Wotan, der var lik veiviser at betrakte for den norrøne kultur. Således er der lik meridianer der krummes innom tiden, der er lik bevissthetens passasjer mellom hva der er av fragment der alle er bundet sammen innom den samme tilstand der er av tidløs enhet. Således er der for den kosmisk reisende at se. Der er megen fragmenter innom megen kulturelle kledninger, der alle forstyrkes lik nogen gjenforenet kraft under tiden individet omfavner sin egen kraft til at videreføre sin egen kultur, lik ætten og arven fra eldede tiders opphav.

Således er der tilvelgelser for ditt liv, og således er den alt forbundet til helheten av sin efaring for uten at vite det gjennum intellektet. Den vil se hvorledes der er den samme evighetens vilje der pulserer gjennom de helligste tilstander av ditt eget liv. Den vil se hvorledes den til all tid er nærmere sin kilde enn hva den tror, for der er alt forbundet gjennum nuet, lik vi har talt lik nogen evighetens mantra for ditt liv. Der vil således stige frem lik nogen visdoms ekko innom dine jakter, på ny og på ny og på ny. Der er nuet der inneholder kraften den kjenner ved. Der er nuet der inneholder portalen den søker til. Der er nuet der inneholder evigheten den skuer for.

Alt hva der er av evighetens ekko, er således lik mantra at betrakte for menneskebarnet der søker at fødes innom nogen ny tilstand av tid. For der er bevissthet der skaper hva der er av tid. Evigheten er således noget der fødes gjennom menneskebarnets egen bevissthet, under tiden kilden oppleves innom alt der er. Således var der lik den enøyde visdoms bærer ofret sitt ene øye for at lettere se den ene kilde, der hviler innom all tings enhet. Således var der lik den ofret sitt selv til noget høyere selv, lik den hang på treet der var befestet til Altet og hva der er av symbolske verdier knyttet til tallet 9.

Således er der lik vi taler til ditt selv just nu. Der er for at skape passasjer mellom de gamle tider der har vært og de nye tilstander der er for at komme. Således kan den søke at se hvorledes nye mytologier bliver at veves over din jord i denne epoke, lik der har vært i epoker der var og lik der vil være for epoker der ennu er for at fødes. Således bliver dette manifest til, lik der er nogen evighetens røst der taler gjennom hva der er av Iliukas tilstander.

Således skal den se; ei finnes der nogen grenser. Ei finnes der noget ufødt foruten menneskebarnets egen guddommelighet. Søke at se, hvorledes der i denne tid er gudene der skal ofres til menneskebarnet, lik nytimens synliggjøres gjennom det liv den selv bevisstgjør. Hva der før er blivet beskrevet lik himmelguder er for at vende tilbake i denne tid, lik himmelen er for at nedstige til moder jord nu. Hva der omtales lik guddommeligheter er således symboler der er for at oppvåkne den skapers kraft der hviler innom menneskebarnet selv.

Søke at se hvorledes ordet selv er lik symbol. Således er der lik der er nogle koder der hviler innom alt der er av hellig skrift. Der er for at overføre energier, lik forståelser, fra hva der tilhører våre tilstander til moder jords bevissthet, lik visdommer befraktes gjennum meridianer der hviler lik fragmentaler av helheten. Således skal den søke at skue for de sannhetens meridianer der hviler innen alt der er av skrifter den ledes mot. Dog således skal den likefullt våge at tilkjenne hva der er av tvil der formidles gjennum sådanne skrifter, lik skriften inneholder meridianen der overfører evighetens frekvenser til moder jords bevisstheter for at se. For om den nu søker at vedkjenne hva den bærer av tvil for andres sannhet, så bliver der alt lettere for din egen sannhets uttrykk at stige frem. Således er der alt bedre.

Den evige sannhet hviler dog i fundamentet til helheten, lik der omfavner alt der er i nogen hellig tilkjennegivelse. Således er der for at se, lik helheten utgjør nogen velsignelse av megen impulser og erfarenheter, der fremstår lik tusen ulike kolører i en blomstereng. Ei kan den beregne om en kolør skal stå noget mer til venstre for nogen annen. Alt er der i fullkommen balanse, lik der erfares alt lettere om den søker at skue for enhver opplevelse lik nogen velsignet enhet.

Bær nu fred for hva der er. Bær takknemlighet for hva der har vært. Bær tillit til hva der ennu er at komme. Alt er der del av den samme velsignede enhet. Takke evigheten, og alt der bemøter dine sanser. Vi takker ilden der aldri forgår. Vi takker for menneskebarnets undringer, for hva der vokser frem gjennum oppriktighetens søken; for der igjennum finner vi portalen til at nedstige innom moder jords sfærer. For således er vi og lik nogen "cosmic travelers". Således skal den gledes for hva den ledes til.

Bær nu fred for alt der er. Bær nu tillit til din egen søken. Konu eketah.

No comments:

Post a Comment