Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Friday, February 25, 2011

En visdoms jakt.

-Hayetanah Iliuka.
-Hayetanah. Velsignet være denne time. Velsignet være frenders jakter. Velsignet være hva der stiger frem fra frenders intuisjoner. Søke at bære tillit og tålmod til eders virke, for vi ser lik der således vil ledes til alt større kollektive forståelser derved. Således skal den vite, hvorledes flokken til all tid kan tilspørre våre himmler for "assistance" under tiden den føler lik behov. Således er der velsignede behov. Således skal frender ei vegres for at tale sine underinger for Iliukas ild, lik frender skal se hvorledes der ei finnes nogle grenser for sitt eget livs utfoldelse.

Således er der for at favne om flokkens bevissthet alt mer, lik den favner om tanker lik intensjoner der angår dine nester lik der angår ditt selv. Således skal bror nu tale; dog søke at se, lik ordet til all tid er lik fritt for menneskebarnet at høste. Således er der lik vi nu byder noget lite hint. Konu eketah for menneskebarnets undring. Der er til all tid velsignet, for bror kan ei være nogen enslig bror, lik vi ser.

-Du sier noe der Iliuka. Vel, for min egen del så undres jeg en del for hvordan de 20 maya-nahualer kan presenteres i vår tid?
-Den skal nu primært søke for hva den fornemmer av emosjonelle verdier, lik intuisjoner den høster under tiden den søker innom hva der er av nahualers uttrykk. Således er der dog en helhetlig verdi der er av viktighet, lik der er gjennom en helhetlig opplevelse av sitt eget selv at den forankres alt mer til sjelens språk. Således skal den og se, hva der er av misjoner den søker til innom sitt arbeide. For vi ser, lik folket skal ledes, lik flokken lik helhet favner om alt mer enn hva noget menneskebarn nu tror. Konu eketah

-Jeg har en slags visjon om at Tzolkin-kalenderen kan brukes som et slags globalt kommunikasjonsinstrument for å synkronisere en mengde folk rundt skapelsen av den samme virkelighet.
-Således er der lik den forfølger noget sannhetens spor. Dog der er alt mer at forstå før således visjon kan klekkes ut i nogen virkelighets kledning. Byde således tålmod, den ledes til at forstå den misjon.
Søke nu at se; hva der er av maya-kalendrium er noget der formidler tid lik nogen skapende impuls. For om den nu søker at nedtegne sine tanker innom noget equation, så vil den se hvorledes tid er lik bevissthet, der er lik erfarenhet, der er lik skapelse:

-Tid = Bevissthet = Erfaring = Skapelse. Kanskje ikke helt Einsteins verk, men...
-Der er lik oki, ei behøver den at være nogen Einstein. Således er der lik den nu søker at se; om hva der tilhører folkets verdi forbindes til nogen tilstand der er forenet, så vil der alt lettere synkroniseres om en tilstand der er kollektiv dog likefullt individuell. Således er der noget godt spor at søke til, for der hviler noget cerca for hva der er av sannhet. Dog søke ennu bror, søke ennu. Ei er der født til modne tider til at leve i sådann tilstand med både legeme, tanke og hjerte just ennu.
-Men det kommer?
-Så er der beroende for dine egne valg at søke dertil. Søke dog at ledes i oppriktigheter. Søke primært at ledes for hva den vet, dog søke nu at hvile dine tanker for hva der er av ufødte soler. Den ledes vel til sin egen opplevelse av fremtimen, der er vel.

-Men er det riktig å betrakte maya-kalenderen mer som en slags indre, subjektiv kommunikasjonsportal enn som et instrument for å måle ytre, objektiv tid?
-Så er der lik den leder sine tanker på rett spor, dog der vil være intuitive kommunikasjoner der utveksles gjennom sådann portal, lik der befraktes erfarenheter gjennom passasjer i den kollektive bevissthet, lik der er spontaniteter og innsikter der bobler opp fra hva der er av menneskebarnets genetiske minne.

Likefullt skal den påminne sitt selv om at hva der er av maya kalendrium alt eksisterer i denne tid, lik der har gjort i megen tid alt. Ei er der således lik den skal søke at skape noget nytt. Den skal søke at belyse hva der alt er. Søke således at belyse hva der er av sannhet innom hvert tegn, for der er lik der tilhører sannheter der er av galaktisk verdi.
-Vil du si mer om det?
-Så er der lik vi kan. Søke at se, hvorledes galaktiske verdier er noget symbol for tilstander der hviler innom menneksebarnets genetiske minne. Således skal den søke at se, hvorledes maya kalendrium er alt mer enn noget jordisk instrument for at måle tid lik materiske bevegelser gjennom rommet. Der er alt mer beregnet for at måle tid lik nogen bevegelse av bevissthet, lik der er selvet der søker at gjennforenes med sin Kilde lik Altet. Således er der lik der befraktes tid lik quantas av bevissthet gjennom meridianer i den galaktiske enhet.

Således er der lik menneskebarnet er forbundet til megen former for liv gjennom sitt genetiske opphav. Således er den maya-kalendrium lik nogen teknologi, der er skapt i og av bevissthet, og der lever og ånder gjennom det galaktiske DNA's minne. Således er der lik den formidler nogen intelligens, der er lik en enhetlig frekvens, der av natur vil samle fragment der i din himmel beskrives lik symbol - lik arketyper - lik der assimileres noget språk der fungerer lik kledning for den universelle bevissthet der søker at uttrykke sitt selv gjennom alt der er av ulike kulturer i den galaktiske enhet.

Således er den maya-kalendrium knyttet til nogen sådann frekvens, lik der er en pulsasjon fra tidløshetens kilde der evigt føder tid lik nogen skapende impuls gjennom Altet. Konu eketah for hellige forbyttelser av galaktiske quanta, lik der er visdommer der høstes innom den kollektive bevissthet, lik der er krystalliske strukturer der befraktes på solens vinder.

Således vil den se, om menneskebarnet nu søker at forløse sin egen skapelses kilde, så vil den forbindes til den kraft der til all tid pulserer gjennom den galaktiske bevissthet. Således er der for menneskebarnet i denne tid; at forbindes til sin skapers kraft gjennom at føde sin egen sannhets uttrykk gjennom det liv den lever. Individets sannhet er således lik nogen tentakkel av den galaktiske enhets bevissthet, der søker at strekke sitt selv til at utforske alt nye tilstander av tid og rom gjennom alt der er av livsvesen i universums velde.

Alt er der således forbundet til hva der er av den kosmiske intelligens, lik megen uttrykk av individets verdi forenes til ett uttrykk der er av gemensam verdi; for alt er der deltakende i den universelle plan der fødes gjennom den ene Kilden lik der fødes gjennom Altet. Konu eketah.

Således er der lik vi nu takker for hva der er av galaktiske undringer der fødes gjennom menneskebarnets liv, lik der strekkes mot at forstå hva der er av uendelighetes tanker og symboler. Således er der for at se, lik hva den nu berører av innsikter gjennom at samle sine skrifter, lik den samler ord fra den kollektive bevissthet, så er der lik uttrykk den føder for at skape billedd innom ord, lik den søker at belyse hva der er av evighetens symbol gjennom skriftens verdi.

Således er der lik den skal se for hva der er av Manir Draupnir; for der er lik skriftens spegel der skapes av menneskebarn for at belyse sannheten der bæres i menneskbarnets eget selv. Således er der i behov for at grave ned i hva der beskrives lik den kollektive ubevissthet; for der kan beskrives lik mulden, lik mørket, for de bevissthetens frø der inneholder det sannhetens lys den søker til.

Således er der lik der er gaver der er dryppet fra våre himmler, lik der er tårer - lik fortsåelsens pakter - der er blivet utvekslet mellom hva der er av skapelsens ulike nivåer. Således er der lik vi nu har talt. Således er der lik bror nu er trett av at lede sine tanker innom kosmiske utforskelser. Likefullt skal menneskebarnet ei nogen tid forglemme; der er ei noget annet enn utforskelser. Der er ei noget annet enn den uforståelighet der lever innom menneskebarnets visdoms kilde der søker at vokse ut til at erfare sitt selv gjennom levende forståelser her og nu.

Således skal den se hvorledes der er nogen velsignet utforskelse. Dog ei skal den dvele for meget derved. Søke innen moderasjoner, lik den ei forglemmer at forbindes til hva der er av sansers erfarenheter. Så skal den gledes for at se hva der yrer av mulige erfarenheter i det store universum; for alt hviler der innom selvet. Gledes nu for hva der er av nærvær i stunden. Gledes for hva der er av frender og frenders misjoner. Gledes for hva der er av hellige pakter der og utveksles menneskebarn imellom. Således er der alt viktigere at byde oppriktighetens forståelser - lik tårer av Manir Draupnir - for frender der lever her og nu. For der tilhører og den samme galaktiske enhet, lik hva der er av sannheter der fødes gjennom flokkens individ strekkes lik tentakler der tilhører det samme galaktiske livsvesen, om der tenkes fra eldede tiders opphav.

Vi takker nu ilden og alt hva den opplyser. Bær fred i ditt hjerte. Bær kjærlighet for alt hva der er av frender i ditt hjerte. Bær tillit til livets hellige symmetrier, for alt er der således forbundet. Konu eketah - Mitakuye oyasin.










No comments:

Post a Comment