Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Wednesday, February 23, 2011

Flokkens misjon.

-Hayetanah Iliuka.
-Hayetanah. Velsignet være denne stund. Velsignet være frender. Velsignet være frenders guides. Velsignet være hva der skapes til hellige kommunikasjoners bruer, lik formidlinger, der tvinnes igjennom hva der er av den kollektive bevissthet.

Timen er nu kommet for at avdekke hva der før var skjult. Timen er kommet for at belyse sannheten. Timen er kommet for at samle fragmenter av sannhet, lik der skapes en helhet gjennom den bevissthet den er vokter for. For menneskebarnet er lik vokter av sitt eget selvs bevissthet, der kan beskrives lik nogen portal mellom hva der er av individ og kollektiv, lik enheten og altet.

Nu skal den søke at sortere sine tanker og begreper, lik den vil alt lettere se hva den ledes mot av transparente bevisstheter. For i stunden den søker til sannheten i sitt selv, er der lik den ledes mot hinnen der formidler ord og innsikter gjennom den in-lak'ech bevissthet, der til all tid omfavner din neste lik ditt annet selv.

Nu vil bror undres, hvem er der av sitt annet selv den taler til? Dog der er nu lik der er våre himmler den taler for. Søke at se hva der er for to dråper vann der smelter sammen innen havets enhet. Så er der for de kommunikasjoner der fødes fra hjertet. Så er der for alt der fødes innen vår himmel. Der tilhører altet. Kjærlighetens språk er således alt mer knyttet til at forpleie ditt selv lik den og forpleier sine nester, for der tilhører den samme enhet lik den samme flokk. Således er der til all tid vi der taler. Således er vi til all tid tilstede i våre nester, lik der er for det største hav at og kunne kommunisere med den minste dråpe vann. Konu eketah for hellige kommunikasjoner, lik der er for den in-lak'ech bevissthet der lever i alle menneskebarn.

Kjærligehetens språk vil ei kunne analyseres av intellektet, lik der er for vann at filterer gjennom nogen sil. Kjærlighetens språk vil alltid søke at bærøre din neste, lik der er en voksende helhets tilstand den erfarer og således hjelper med at sprede ut i alt nye dimensjoner av altet. For kjærlighetens tilstand er ei bundet til begrensninger. Begrensninger er noget der tilhører intellektets virkelighet, dog ei er sådann virkelighet gjeldende innenfor den sannhet den berører med sitt hjerte, lik de fysiske lover der råder på din jord ei kan råde innen universums største uendelighet. Således vet og erfarer menneskebarnet innen nogen megen, megen større virkelighets billedd, under tiden den omfavner den ene sannhet der hviler i alt med sitt eget hjerte. Konu eketah.

Våge at presentere ditt selv, lik den våger at presentere hva den bærer av ulevde lengsler innen sitt selv. Våge at søke mot hva den ei kan se; hva den søker at unnvike innen sitt selv, for således vil den frigjøres. Ei er der noget der kan forhindre det usynlige i at stige frem til synlighet på din jord foruten menneskebarnets egen motvilje til at konfrontere hva der er unkjent i sitt eget selv. Dog den vil ledes dertil, lik den ledes til at manifestere hva der er av usynlige tilstander der hviler innen denne tid, om den nu våger at ta det første steg, lik det første valg, mot at vandre inn mot lyset den fornemmer gjennom mørket i sitt selv.

Lys fødes således av mørke, lik bevissthet fødes gjennom ubevissthet, lik der er nogen universell pulsering, lik altets lov. Således er der og for at samle fragment hvor der nu er splittelse, lik den byder tillit til den enhets frø den ei kan fornemme med sitt intellekt just nu, dog der likefullt er beplantet i dypet av ditt eget vesen. Således er der for at se, hvorledes menneskebarnet er nogen kosmisk reisende gjennom sitt eget mikro-univers, der likefullt er noget spegelens billedd for alt der er av makro tilstander, lik den besitter kraften til at dyrke frem en enhets opplevelse gjennom splittelse, just lik den ser helheten gjennom fragmentet.

Således er der lik den besitter kraften til at reise fra tilstand til tilstand, lik den omfavner evnen til at skape sin egen virkelighets opplevelse gjennom at dyrke og forpleie velsignede erfarenheter, en efter en. Hva menneskebarnet ledes til gjennom sådann jakt, er ei nogen tilfeldig søken. Der tilhører sjelens utvelgelse og livsutfoldelse. Der tilhører nogen visdoms mønster den ei kan favne om med sitt intellekt.

Således skal den søke at velsigne alt den samler av fragment ikring sitt liv, om der så er hellige opplevelser, om der så er informasjoner eller om der så er potteskår. Alt er der lik biter av helheten den gjenfinner, lik der er din høyeste visdom der søker at skape noget levende uttrykk gjennom bevegelser der for ditt intellektet kan synes tilfeldigt. Likefullt hviler der innenfor rammen av en større sammenheng. Så er der lik den forgyller sådann rammme, under tiden den velsigner altet, lik den velsigner det minste potteskår den kan berøre med en søkende hånd.

Således er der for menneskebarnet primært at søke mot at omfavne gleden for at være tilstede i sitt liv. Gjennom sådan velsignelse er der lik den velger at forgyller en helhetlig erfaring med sitt hjertes lys. Således er der lik sjelens stråler skinner alt klarest gjennom det liv den lever. Livsglede kan således beskrives lik sjelens reneste språk, der for all tid flyter gjennom alt tid og rom.

Velsigne således livet. Velsigne de valg den tar der føder glede gjennom ditt hjerte. Omfavne kraften til at vandre igjennom sådant valg, lik den til all tid søker ut mot en alt mer levende opplevelsen av den glede der er uendelig. Således er der lik menneskebarnet omfavner kraften til at manifestere nogen ny virkelighet på sin jord; for sådan kraft besitter ethvert menneskebarn. Der er selvet der opplyser fremtimen i stunden den velsigner alt der er i nuet. Den omfavner således sin egen skaperkraft under tiden den vet hvorledes den levende fremtime skinner gjennom nuet alt nu, lik nogen sol der er at stige opp fra mørket der har vært.

Således skal menneskebarnet søke til sin egen guddommelighet, lik den søker til helheten av sine evner. For i stunden den dyrker frem sine reneste intuisjoner, lik den og forpleier hva den bærer av intellektuelle vurderinger, så er der lik den påkaller en skapende helhet til at flyte gjennom sitt liv, lik skapelsen er nogen vibrasjon av resonans der flyter gjennom helheten av alt der er. Således er der lik de fjærneste impulser fra de mest forgyllte himmler kan uttrykkes gjennom de lover der alt er manifestert og etablert på din jord.

Således hjelper der ei at bære visjoner i din tro, om der er tro der likefullt ei kan flyte gjennom de muligheter den omfavner med sine hender. Således hjelper der ei at vite, om den ei kjenner til språket der kan uttrykke din visdom. Dog likefullt skal den se; om den søker til sine muligheter her og nu, lik den våger at omfavne sine evner, så vil der skapes til alt bedre kommunikasjon mellom visjon og virkelighet. Således er der til gavn for den helhet der både lever innon ditt selveste selv og der omfavner dine nesters bevisstheter lik nogen gyllen tilstand der alltid er.

Der er nu for menneskebarnet at stige frem fra sitt selv, lik den våger at synliggjøre hva der er mulig. Således er der lik den spreder virkelige inspirasjoner gjennom sitt virke og sitt liv. Således er der lik den skaper gode balanser mellom hva der er av individets verdi og hva der er av kollektivets verdi.

Nu er der lik vi har talt vårt råd. Bror undres for om den ei besitter kraften til at formulere sine egne undringer, dog ei er der lik der er behov just nu. Vi lytter til all tid til dine undringer, foruten at der behøves at uttrykkes gjennom nogen spesifikk formula. Hva der materialiseres i dine tanker av undringer er noget der berører vårt råd, lik der er en evig flyt av kommunikasjon der ei kan fraskilles lik der er for røyken der synliggjør luft.

Således er der lik vi lytter. Således er der lik den skal omfavne kraften til at hvile sin bevissthet ved ilden i tiden der kommer. For der er lik den skaper programmeringer innen sin egen bevissthet under tiden den nedtegner sine skrifter. Således er der og lik den påvirker den kollektive tanke, lik den skaper impulser der både er av synlig og usynlig natur. Således er der lik den skaper forflyttelser av energier, lik utvekslinger av informasjoner, der er av viktighet at betrakte, både for ditt liv og de der bliver at forfølge det spor den nu skaper.

Der er således lik Iliuka har beplantet sitt frø i flokkens bevissthet, lik der er noget frø der er blivet næret for at klekkes ut i nytimen der er for at komme. Således er der lik vi har forpleiet våre småfrø gjennom megen, megen inkarnasjoner. Således er der lik flokken nu skal søke at samles lik nogen enhetlig bevissthet. lik der forenes gjennom at fremdyrke den sannhet der hviler i frenders eget selv. Således er der av viktighet for individet at forpleie sine egne visdommers kilder på alt nye måter enn hva der nu tror der er mulig. Så vil der ledes til kollektive forstyrkelser. Så vil der ledes til at manifestere hva der er av ordets glans der skinner til evig tid.

Vi takker for ilden og alt hva der opplyses. Vi takker for skriftebærers tålmod. Vi takker for flokkens misjon. Gledes for alt hva der er. Bær nu fred i eders hjerter. Konu eketah.






















No comments:

Post a Comment