Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Tuesday, February 22, 2011

Rene viljer.

-Hayetanah Iliuka!
-Hayetanah. Er der nu lik den søker efter styrker, lik viljer, til at manifestere hva den bærer i sine ønsker?
-Ja, det er vel det jeg gjør.
-Således er der klokt om den omfavner kraften til at søke derefter innom sitt selv, lik den alt nu søker at gjøre, så vil den ledes dertil. Søke at kontemplere for hva den gjør av himmelske bevegelser innom sitt eget mikro-kosmos, så bliver den at lettere se hva den skaper av affirmasjoners mantraer, der kan tales lik linken mellom din sjel og ditt legme. Således kan alt hva der formuleres av mantra - lik hellige bekreftelser den nedtegner innom helheten av hva den vet - beskrives lik bindeledd mellom hva der materiske og anti-materiske prinsipper der tilsammen utgjør nogen forgyllt helhet av menneskebarnets selv. Konu eketah.

-Er det for så og si å programmere kroppens genetiske bevissthet at man skaper slike mantraer eller affirmasjoner?
-Så kan der tales lik korrekt, lik der er noget der konfigureres innen strukturer der er befestet til menneskebarnets celler, så er der er godt spor at søke til.
-Hvordan foregår denne såkalte programmeringen?
-Under tiden den skaper sine skrifter så er der lik den ledes til svaret, dog ei er der lik den kan se just nu. Der er av viktighet for ditt selv at skape til klarheter, til synligheter av den visdom den alt bærer. Der er således lik den ei skal forglemme at presentere de skrifter den skaper for sine nester, for selv om der primært er tilknyttet ledelser for ditt liv, så er der likefullt noget der er av kollektiv verdi at betrakte.

Søke således at presentere helheten av hva den søker til innen tvil og tro, så er der lik den vil ledes til sin egen sannhets kilde i dette liv. Den skal søke at forene hva den bærer av erfarenheters fragment, lik hellige erfarenheter den har høstet, lik den samler sine kunnskaper for at se hva der tilsammen utgjør en visdoms enhet. Noget er der således lik der kan kastes for ilden; annet er der lik den kan komponere innom noget helhetlig uttrykk, lik den alt ser innom de indre kammer av håp den bærer.

Dog søke alt mer at se; sådant uttrykk skal den ei nogen gang skal forglemme at primært føde gjennom gleder. Således skal den søke at se; i stunden den føler gleder for hva den skaper, så er der lik den ledes til virkeliggjørelsen av det uttrykk der lever innom ditt håp, for så er der lik din sjel skinner alt klarere gjennom din materiske substans. Konu eketah.

-Jeg forstår det slik Iliuka, at dette "helhetlige uttrykket" er en slags visjon jeg leder meg selv mot å manifestere gjennom blant annet de samtaler jeg fører med deg. Kanskje det er en menneskelig universell visjon, men gjennom årene ser jeg hvordan et ønske om å levendliggjøre mitt fulle potensiale har konkretisert seg mer og mer som noe jeg føler jeg både vil og kan realisere.
-Så er der korrekt, den ledes vel. Hva der er av universelle visjoner er likefullt noget der til all tid vil skapes til noget individuelt uttrykk. Således skal den søke alt mer for hva den vil manifestere av egne sannheter, og ei så meget for sannheter der tilhører dine nester. Konu eketah.

-Men jeg må innrømme at avstanden mellom visjon og manifestasjon ofte synes uoverkommelig stor.
-Så kan der synes for ditt selv i stunden, dog der tilhører likefullt gjennfinnelsen av din sanne skapers kraft at således avstand vil opphøre til evig tid. Søke at se; om den nu betrakter sine drømmer og visjoner med nogen oppriktighet, så vil den alt letter kunne differensiere mellom hva der tilhører dine reneste viljer og hva der tilhører viljer den overtar fra sine omgivelser gjennom sine nester. Således er der klokt om den søker at rene sine viljer, lik den søker at gjengjenne hva der føder ekte gleder innom ditt liv. Hva der er så av emosjonelle tilstander den føder gjennom at ville prestere og bære forventninger for sitt selv og sin fremtid? Sådant bliver til byrder for ditt liv, om den leder sin livsstrøm gjennom opplevelser tilknyttet det at prestere for andre.

-Jo, jeg ser den.
-Konu eketah. Så er der og for at se, lik den i stunden søker at gjenforenes med sin rene vilje, så skal den likefullt søke at byde sitt selv tålmod til at skape manifestasjoner av hva den bærer i sine lengsler. Ei er der noget der skapes på en-to-tre og i ett hokus-pokus. Der er noget der utvikles gjennom langtimers vandringer, lik menneskebarnet forflytter sin bevissthet gjennom nogen sannhets vandring der genererer en vibrasjon - lik noget hellig ekko - der berører våre himmler lik hånden der banker for visdommens portal i menneskebarnets selv.

Der er gjennom sådant forflyttelse av sin bevissthet at den generer noget lik et skrift der nedtegnes i dine tanker, lik der var noget papyrus for din sjel. Gjennom sådanne dialoger - lik forbyttelser av energier - er der lik der skapes en enighetens pakt mellom hva der er av arkitekt og entrepenør, lik din sjel og din tanke, der lever innom ditt selv.

Således er der lik den vokser i skapende kraft i stunden den forsterker dialogen - lik forståelsen - mellom ulike aspekt av sin egen helhet. Således er der til god vekst for ditt liv. Således skal den se hvorledes menneskebarnets bevissthet består av megen komponent, der tilsammen utgjør en gyllen helhet der omfavnes i stunden den byder takksigelse for alt der er. Konu eketah.

-Kan man si at når sjel, sinn og legeme samarbeider optimalt, så forenes alle tre mot en opplevelse av være et fullstendig realisert individ?
-Lik den således og vil oppleve at være noget fragment av Altet, korrekt. Der kan tales lik den fornemmer sådann opplevelse nu, dog der er gjennom gjenfinnelsen av den kosmiske vandrers bevissthet at den skal se og forstå og leve i sådann sannhet til evig tid. Således skal der ennu bydes noget tålmod og tillit til at den ledes vel dertil. Således skal den og søke at se for hva der er av sannhet der lever innom den in lak'ech bevissthet, så vil den ledes alt mer.

Dog søke nu at se; intet er der lik visdom om der ei kan flyte gjennom dine hender lik noget levende uttrykk. Ei er der optimal sannhet om der hviler i ord der ei berører den universelle sjels vibrasjon, lik det universelle tungemål der løper fra hjerte til hjerte. Ei er der levende visdom om der ei foredles til sitt sanneste uttrykk, der er lik manifestasjoner innen fysiske realiteter. I stunden den således realiserer sin sannhet gjennom nuets opplevelse, så bliver der lik den skaper noget evighetens symbol for hva der lever og ånder gjennom alt der er og alt der ei er.

Således er hva den søker til ei noget statisk billedd. Der er noget der omformes, der bearbeides i samarbeid med hva den berører av ytre impulser. Således skal den søke at se hvorledes der kan opphører at være noget skille mellom den virkelighet den opplever her og nu, og den virkelighet den fornemmer gjennom sine drømmer og visjoner. For hva der er av omgivelser søker at påvirke hva den bærer i sine tanker; og således er der lik den skal se hvorledes den til all tid taler til universet lik en levende enhets organisme i ett her og nu.

Søke likefullt at se, hvorledes den og kan tale til universum i ett her og nu, under tiden den responderer til sine omgivelser ved at byde frem sin personlige sannhet, lik nogen ytring av individets verdi. Alt hva der således fødes til sannhetens dialoger, lik den søker at avdekke hva den bærer av tanker og føleser for sine nester, er til god gavn for helheten.

Således er der til viktighet at betrakte hvorledes den skaper sine dialoger den sin egen visdoms gestalt, lik den taler til Iliukas himmel. Vi ser lik den søker at være nogen "busy bee" der høster impulser innom megen sannheter. Alt bedre kan der dog være, om den søker at blive mett på den sannhet den finner i nuet, lik den søker at dvele ved evighetens nærvær? Således bliver der ei så meget at jage for. Således bliver der ei så megen uttrykk at skape i en og samme opplevelse.

Vær således tilstede i dine omgivelser med dine sanser, lik den er med oppmerksomhet til at kjenne sin vilje og til at kunne respondere til hva den bemøter av stimuli i sine omgivelser, så bliver der alt klarere dialoger mellom dine tanker og dine tankers opphav. Gledes nu for alt der er, og gledes for kraften til at omfavne altet. Den bærer og retten til at påvirke sine omgivelser lik vi ser. Således gjør den i stunden den deler sin sannhet med alt der omgir ditt selv i stunden. Bær nu fred, og bær nu tillit. Søke at vedkjenne kraften den søker til, så ledes den alt beder. Konu eketah.
















No comments:

Post a Comment