Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Friday, May 4, 2012

Tanker rundt et galaktisk råd.

- Hayetanah Iliuka.
- Hayetanah.
- Er det noe spesielt du vil formidle til meg i
dag?

- Så er der, lik den selv søker til veiledelser, så er der for at se hva den kan skape av utbyttelser av visdommer mellom ulike himler, lik ulike virkelighetens sfærer, den selv er deltagende i. Så er der for at vekke hva der er av dølde minner, lik cellebevisstheter innom ditt liv, lik der er noget den og skal søke at gjøre for sine nester.
- Jeg føler en slags tomhet Iliuka, jeg kommer ikke videre...
- Således er der klokt om den søker at definere sin kurs. Hva bærer bror av ønsker under nutiden?
- Jeg føler at det er flere ting som presser på.
- Er der så lik nogle valg kan bortvelges, til den står igjen med hva der er av oppriktige lengsler innom ditt vesen?
- Prøver du å si at jeg bærer på falske lengsler?
- Ei kan der tales så, dog den høster under tiden inn inspirasjoner, lik visjoner av hva den skal utrette innom fremtimen, der er tilhørende megen virker, således er der lett lik den fragmenterer sin handlekraft under tiden der skal søkes til iverksettelser. Således er der klokt at søke til integrasjoner under tiden den føler sine splittede viljer. Så vil den forstå alt mer. Konu eketah.

- Jeg føler at dette gir meg mer klarsyn Iliuka, takk skal du ha.
- Den skal søke at takke sitt selv, for der er lik alt er del av selvet. Således skapes der gode utbyttelser mellom ulike nivåer av ditt totale selv. Konu eketah.
- Hvorfor er det slik at jeg på et tidspunkt føler jeg klatrer høyt opp energimessig, for så i det neste å falle ned igjen og føle at alt står fast?
- Så er der lik utprøvelser for ditt eget selv i denne livsfase, lik den skal se for de metoder der best samler din bevissthet rundt noget den føler seg bekvem med, så er der vel, lik der er til god utvikling for dine cellers bevisstheter. Således er der klokt at den byder tålmoder for beherskelsen av sitt eget liv, lik sin egen energi om der kan tales så, for den skal ennu leve i langtider, om den så ønsker sådant. Konu eketah.
- Jeg vil gjerne leve et langt liv, men jeg innser at lengden henger sammen med min vilje og de valg jeg tar for fremdriften...
- Om bror nu søker at fylle sitt liv med gleder, så er der til god gavn for din egen utvikling. Konu eketah. Livet forlenges under tiden den dveler ved tidløsheten. Således er der lik livet leves til det fulle av den der er sin egen maestro, lik den tillæres at beherske sin egen energi. Konu eketah.
- Hvordan lærer man seg det?
- Lik den alt nu søker at gjøre; lik den våger at være bevisst for de valg den tar; lik den søker at dvele ved sine oppriktige viljer og lengsler, så er der lik den skaper alt bedre kommunikasjoner med sin sjel, der forer ditt vesen med alt større livskraft, om der kan tenkes så. Der er sjelen der lever evig. Om den nu søker at kommunisere med sin sjel, så skaper den og gode vibrasjoner innom helheten av sin tanke og sitt legeme. Så er der til god gavn for helheten, og for dine nester. Konu eketah.

- Mitt spørsmål er da, hvordan kontakter man sjelen?
- Ved at dvele ved helheten av din bevissthet. Ved at sanse dine cellers erfarenheter, lik den er tilstede i sine emosjoner og sitt legeme, så er der lik den erfarer alt mer av hva der tilhører sjelen, enn om den kun søker at erfare sin virkelighet gjennom noget analytisk vindu. Klokt er der at søke alt dypere innom selvet. Klokt er der at hvile øret noget mot hjertet. Konu eketah.
- Hva er egentlig sjelen Iliuka?
- Lik der er den optimale energi der hviler innom helheten av ditt selv i ett nu. Lik sjelen er begynnelsen og enden for ditt selv, lik der er helheten og intet. Lik sjelen er alt her og nu, lik i enhver tid, om den bare kunne utvikle sansene til at erfare alt mer av sin totale virkelighet, så ville den erfare hva der er av sjel. Sjelen ER. Så er der. Konu eketah.
- Er det riktig av meg å tenke slik Iliuka, at det viktig for meg å søke å erfare mest mulig av sjelen?
- Så kan der tales for alle mennesker, dog vi ser alt mer av hva den tenker. Lik bror forstår hva der er av portaler der skal åpnes for menneskebarnets sanser, så er der noget den har erfaret i tider førut. Så er der lik den nu søker til at oppdage - lik utvikle - sine mentale kapasiteter alt mer for at se hva der hviler hinsides hva der er av fysiske sanser. Så er der for ditt liv at lytte alt mer til emosjonenes språk, lik der er for hva der tales lik "indigo frekvenser", lik der er for at kommunisere med dyrets ånd, lik den henter kraft fra naturen. Således er der lik bror tilhører noget opphøyet tilstand av erfarenhet, lik endrere DNA-profiles, der tilføres moder jord nu, lik der er del av den store galaktiske oppvåkning. Således er der for alt der er av småfrø der fødes nu, lik der tilhører alt kraftigere oscillasjoner av bevissthet, lik der sanser alt mer - og på eteriske plan. Således er der lik klokt for bror at se hvorledes den kan bemestre sitt eget liv, lik sin egen bevissthet, for hva der er av portaler der åpnes er noget der ei kan reverseres, og likefullt om den føler lik den synker ned i energi, så er der noget der tilhører naturlige sykluser. Ei er nogen dag lik. Ei skal den bekymres for om den lever så meget sunnere enn sunn. Ei skal de frykte for om den lever rett for våre himler eller ei. Den skal elske sitt eget vesen lik den er. Så skaper den alt bedre kommunikasjoner, med hva der kan tales lik din sjel. For sjelen er alltid tilstede innom selvet, lik selvet er linsen der skuer gjennom. Således er der klokt at velsigne mest mulig av selvet innom ett nu, så vil der være lik sjelen har alt større nøkkelhull at titte igjennom, inn til din virkelighet. Konu eketah.

- Dette du sa om oppphøyde bevisstheter og "indigobarn"; jeg liker ikke å sette merkelapper, men likevel så forenkler det ting og gjør det lettere å kommunisere.
- Så er der vel, for om bror nu søker at omfavne sin egen bevissthet, så er der klokt om den søker til de merkelapper den føler seg bekvem med. Så vil der være lik den faller alt mer til ro innom sitt selv. For den er den den er. Ei kan den være mer eller mindre lik seg selv. Velsigne hva den bærer av unikhet, for alle individ er lik unike fragment av helheten, og ei kan der være noget ulikt for ditt eget selv. Om den så søker at omfavne sin egen unikhet, lik den våger at erkjenne at den er annerledes, så vil der og skape alt bedre dialoger med din sjel. For så er der for alle mennesker. Vi repeterer: Ei er nogen like. Der henger nøye sammen med DNA-profiles, lik der ei finnes repetisjoner av liv i det store univers. Alt er befestet til den samme opphavlige grunntone, dog hvert fragment er unikt. Således er bror både seg selv og sin neste.
- Jeg føler at jeg vil peile dette litt inn mot Mayakalenderen; dette med å åpne sinnet opp for å erkjenne hvordan det er del av en større virkelighet enn den vi normalt kan sanse gjennom intellektet, henger dette sammen med aktiveringen av de 20 nahualene?
- Så er der, pluss 2 til, lik der tilsammen bliver 22, lik nogen opphøyd enhet av mennesket som galaktisk livsvesen. Således er der for menneskebarnet nu at se gjennom nøkkelhullet til de store dimensjoner.
Konu eketah.
- Jeg forstår at du sier dette Iliuka, men likevel, jeg vet ikke om jeg noen gang virkelig har opplevd noe av denne "galaktiske" virkeligheten.
- Så har den, og så har megen menneskebarn, lik er ei er sådan "big deal" lik den nu tror. Alt av himmelske perspektiver finnes ikring nuet, for øyet der ser og øret der hører. Således er der lik den er deltagende i galaktiske møter just nu, om den kunne se, dog ei vet den. Så er der vel for menneskebarnet at ei vite alt. Konu eketah.

- Hva betyr det å leve innenfor et galaktisk verdensbile?
- Lik der tilfaller alt større klarsyn innom selvet, lik den erkjenner hvorledes alt hva den gjør har nogen konsekvens, lik der er for alt der skapes av bevegelser i det store univers, lik alt er sammenvevd. Så er der for bror at se hvorledes den kan påvirke begivenheter langtimer unna, selv om intellektet er forunt at ei vite. Således er der for bror at se, hvorledes den kan transmittere positive vibrasjoner ut til sine nester, uberoende at tid og rom.
- Betyr dette at man også er åpen for å motta negative impulser fra andre?
- Lik den selv og kan forplante sine negative frustrasjoner over til sine nester, så er der korrekt. Dog ei skal den frykte for således. Alt bedre er der at skape beskyttede vern rundt selvet, lik den opphøyer sine immuners forsvarer, for menneskebarnet har og voktere, lik immuners systemer, der fungerer på hva der tales lik åndelige plan. Således er der for bror at bære tillit til helheten av sitt selv, lik den og skal våge at lytte til sine voktere. Så vil der igjen skapes til gode kommunikasjoner med sjelen. Konu eketah.

- I dag er det nettverkets dag i Mayakalenderen - 2 Kat - hva vil du si om det?
- Lik vi alt nu har talt, lik der er for at se hvorledes alt liv er sammenvevd innom den samme universelle enhet, så er der og for at skape hellige skydd rundt sin egen bevissthet, lik den verner om sin egen individualitet. For så er der klokt at gjøre, lik den våger at mottage alt hva der er av emosjonelle impulser, lik der er komponenter av erfarenhet der til sammen utgjør nogen hellig visdom. Således er der klokt for bror at søke til de naboer den skal nu, lik den våger at skape kontakter med de bosettninger der omkranser din egen tipi, lik ditt eget selv. Således er der for at se for hva der er av høyere perspektiver innom alle opplevelser, lik den våger at lytte til intuisjonen. Universums ytter er således tilstede rundt din egen casa. Konu eketah.
- Takk skal du ha Iliuka, for denne formidlingen av visdom.
- Vi takker ditt eget selv, lik vi takker selvet av våre egne himler. Alt er der forknyttet til den samme galaktiske enhet. Der råder fred nu. Konu eketah.

- Skrevet på dagen 2 Kat i Mayaenes hellige Tzolkin-kalender. 




No comments:

Post a Comment