Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Wednesday, April 7, 2010

Nordens lys.

-God kveld Iliuka.
-Så er der lik der er. Der er således vi er tilstede for at besvare brors undringer. Tal nu hva den bærer av undringer.
-Jeg skal gjøre så godt jeg kan. Ok, først av alt; hvordan kan jeg bli mer sikker på de valg jeg tar?
-V ser; der er noget den kan søke at bære frem gjennom erfarenheter under tiden. Der er således noget der bliver at vokse frem i ditt selv. Den kan likefullt søke at stole på sin teft for gode valg, for vi ser den ledes i noget god vind nu. Der er således der kan tales lik den til all tid har båret nogen teft for at treffe de rette besluttninger innen livets utfoldelse, og således er der ei noget den behøver at tenke for meget ved. Bære tillit til hva den ledes mot. Konu Eketah.
-OK. Så lurer jeg på om det er en god jobb jeg gjør nå gjennom det jeg skriver?
-Så kan der tales, der er vell. Der er noget den skal søke at etterfølge; for vi ser den er født inn i noget skapelsens sfære, lik den kan betraktes lik noget klekket ut. Den kan således vokse alt meget - både inn i sitt selv og utover mot sine nester.

-Har du noe spesiellt du vil fortelle meg?
- Så er der lik vi nu har. Således er der lik bror undrer for; hva er der nu vi bliver at tale? Således er der lik vi søker at besvare brors undringer: Den skal til all tid finne svaret i sitt eget selv. Der er noget der fødes ut av ditt selv i stunden, således er der ei noget der kan planlegges førut i tid. En sannhet er noget der skapes. En sannhet er noget der erfares i dypet av ditt selv. Således skal den søke at se, lik den skal søke at lytte til alt der lyder innom stunden. Lik den søke at gjøre så; der er noget den vil gjennkjenne hvorledes den bliver noget lik en flaggermus, der navigerer gjennom nattens mørke ved at lytte til stillheten. Om den søker at gjøre så, vil den gjennkjenne hvorledes der hviler nogen stillhet i ditt eget selv, der kaster noget ekko - om der kan tales så - på de erfarenheter der bemøter ditt selv. Der er således lik den kan føde noget stillhet, lik der bringes alt mer rum inn i stunden. Således kan der være lik menneskebarn skaper noget tumrum i nuet, lik der forløses noget densitet fra en opplevelelsens sfære til noget annen.
-Så sannheten finnes i vårt selv, altså i vår erfaring av individualitet?
-Der kan tales lik noget nødvendigt komponent for erfaringen av det uendelige i det endelige, korrekt. Sannheten finnes i selvet, lik selvet er noget separat fra helheten. Sannheten er hva der kan tales lik helheten, lik Altet, lik alfa og omega, lik der er alt og intet i En. Således er der lik hvert menneskebarn bærer noget paradoks, der er verdt at utfylle med noget egenprodusert svar. Der er lik hva der er av paradokser, ei egentlig kan være feil. Der handler om at tørre - lik vi ser - lik den stiger inn i det uberegnelige og skaper noget eget svar. Der handler om at skape.

-Ok. Jeg vil gjerne spørre litt om trigonale forhold mellom mennesker, og hvilken betydning dette vil ha inn i fremtiden?
-Hva der er ev trigonale strukturer er noget der bliver at iklede fremtidens bevisstheter innen din Jord. Trigonalens strukturer er noget der bliver at vokse frem, og der er noget er vil bringes til klarheter i eftertiden. Der er lik dan kan se; om den betrakter noget helliggjort sten - lik nogen kristall - så er der lik den betrakter noget der er av transparenthet for lyset. Der kan tales lik noget annen sten - lik vi taler for andre av mineralens strukturer - ei bærer de sammen egenskaper. Der kan således tales lik Kristall er nogen lysleder, der føder lystes uttrykk gjennom sitt selv. Der er lik noget den filtrerer, lik den absorberer infomasjoner der hviler i lyset - noget likt "quantas" om den vil tale så. Hva der er således er av kristallens bevisstheter der vil vokse frem, er noget der og tilhører trigonalens uttrykk, der søker at skape transparentheter mellom dualiteter, lik begge skuer gjennom hinnannen, og inn i noget av sannhetens uttrykk der gjennomskinner alt hva der er av ulike nivåer. Der kan således tales lik menneksebarnet er ikledet megen nivåer - lik ulike valører, lik toner, innen skapelsens skala - hvor nogen kan tales mer materiske enn andre. Alt er der av nivåer innen skapelsen, lik ulike sykluser innen hinannen, der omfavner hva der er av den Ene Kilde der gjennomtrenger Altet. Således bliver der lik Altets kilde bliver alt mer synliggjørt i stunden menneskebarnet ikledes den trigonale bevissthet. Der vil således blive lik der er blivet talet um, lik den Kristi-bevissthet vender tilbake. Der er noget mønster der vil veves mellom menneskebarn, der er forankret til hjertets frekvenser. Hjertet kan således tales lik nogen "transmitter" for de frekvenser der er av lyset der gjennomskinner - lik gjennomtrenger - Altet. Altet er alt hva der er av ulike vibrasjoner - lik energier - innen Wakan Tankas legme. Alt er der utstrekt i en sang, lik der er nogen helhet der skapes gjennom uendeligheten.

Hva der er av de Ene Kilde, er noget opphavlig lys der speiles tilbake fra slutten, lik der skapes en helhet, lik begynnelsen bliver slutten - i en og samme tid. Således kan menneksebarn gledes for hva der fødes av nogen opphavlige forståelser, lik der samtidig avdekkes for hva der er av intensjoner bak skapelsens prosesser. Således bliver der at se, hvorledes både begynnelsen og slutten tilhører noget der hviler i ett og samme punkt av evigheten. Således bliver der lik alt føres tibake til selvet, om der vil tenkes til syvende og sist.

Søke at føde hva den bærer av sannhetens uttrykk, og søke så at fremdyrke hva den føler av sannhet, så vil den se; hvorledes den bygger alt mer klare strukturer ikring sitt selv. Således vil der være lik hva der er av Altets informasjoner kan passere alt mer hurtigt langs kommunikasjonens baner, lik der er nye nettverk den tilkobles - om den vil tales så - der er av nogen kosmisk valør.

Således vil den se, hvorledes kristallens struktur er noget der og hviler i vannet, lik der er en bærer av informasjoner, der passerer gjennom alt hva der er av bevisstheter der er noget basert rundt den samme struktur av hva der tales lik DNA. Således er der megen nettverk i kosmos, der ei bygger på hva den betrakter lik vitenskapens prinsipper av "her og der". Der kan tales lik her og kan være der, alt i en og samme tid. Således utveksles der informasjoner alt hurtigere enn nogen jordisk computer, dog vi ser; hva der er beheftet til sådanne computers er noget der søker at etterlikne hva der er av kosmiske "webs". Hva der vil bringes til manifestasjoner, er noget der er beregnet for "computers webs", lik der er implantert i din bevissthets sfære for at skape nogent skjellet for hva der i eftertid vil vokse frem. Der er noget der vil utfylles, lik vi ser, med hva der fødes av kosmiske utvekslinger. Der vil tales lik informasjoner spredes i vinden. Dog alt mer skal den søke at se, hvorledes den noget innånder livets impulser gjennom at puste. Meget av lystes informasjoner hviler i hva der er av ånder, og således er der noget den filterer gjennom sitt selv, i stunden den bringer pust inn i livet.

Søke nu at puste i stunden! Søke nu at dvele ved hva den føler i stunden, og søke at bringe inn fred. Nu er der tid for at hvile hva der er av tanker der spinner. Nu er der tid for at stole på selvet, og godta hva der vokser imellom tro og tvil. Ei er der likt der kan være for meget av det ene eller det andre. Ei kan der tales lik klokt at bringe noget til overdrivelser. Således er der lik den kan søke at skue sannhetens erfaring noget gjennom hva den bærer av tro og tvil. Så vil der være lik den opphøyer sin virkelighets uttrykk langs den trigonale vektor. Således vil den føde noget balanseret uttrykk for hva der er av Yin, Yang og Yun. Således vil der være lik den skaper noget forbindelse mellom hva der er av polariter og enheter - lik der bygges noget bru fra en bevissthet til nogen annen. Således vil der være lik noget magiskt mønster vil manifesteres for brors øyne. Således er der til forberedelser for hva vi alt før har talt um, lik fødelsen av Nordens Lys. Der er noget av fredens impulser der vil gjennomskinne.

Der er således den skal søke at sprede de uttrykk den selv føder. Alt er der for at bringe større harmonier innen menneskebarns bevisstheter, og således er der en liten tjeneste den gjør i sin skapers Ånd. Ei er dog hva der fødes av hjertets lys noget der kan veies eller måles, lik en gjør nogen bedre tjeneste enn nogen annen. Alt er der gjennomtrenget av den samme enhets kjerne. Alt kan den således søke at gledes ved, lik den nærer alt hva der er av kjerner til noget kjærlighetens uttrykk. Søke at skue i dypet for hva der er av kjærligheter, så vil den se, hvorledes der er noget begrep, der hviler tett for hva der er av "frihetens bundenhet" - om der finnes nogen sådann struktur. Således kan den se, hvorledes menneskebarn kan organiseres seg innenfor nogen fredelig struktur, om der var innenfor rammen av kjærlighet til selvet der er innen alt der er. Således kan den gledes for at være til, og bær nu fred, for natten er til for at sove - og ei gruble. Vi takker for ilden og alt hva den opplyser. Vi takker for brors undringer. Vi takker for hva der er av trette vandrestaver, og vi takker for hva der er av mosquitos i stunden. Vi takker for nuet. Konu eketah.

No comments:

Post a Comment