Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Wednesday, April 7, 2010

Farende begynnelser.

-Vær hilset Iliuka.
-Hilset være denne stunden. Hilset være ditt selv og dine nester. Hilset være alt hva der vokser frem imellom selvet og din neste, for vi ser der er noget menneskebarn gjør klokt i at fremdyrke gjennom en oppriktighets tanke. Der er for at se; i stunden den fremelsker sitt selv gjennom at byde takksigelse for de speglens billeder den kaster over på sine omgivelser, bliver den og at dyrke frem alt hva der er av begynnelser plantet ikring just dette nu!
-Hva mener du med begynnelser?
-En begynnelse er noget der ei behøver at være med en ende. En begynnelse er noget der kan fremdyrkes inn i evigheten, lik der skapes en forbindelse inn i hva der er av tidløshetens opplevelser, der bydes frem for menneskebarns bevissthet i stunden der tilsynekommer. Søke at se; i nutiden skapes der alt høyere frekvenser, gjennom alt hva der er av transformasjoners portaler i heledelen av kosmos. Således er din egen sol nogen sådann portal, der induserer alt høyrer frekvenser i alt hva der er av livsvesen på din jord. Der kan således tales lik Fader sol noget befrukter Moder Jord, lik der er for frøet der befrukter egget, i stunden nytt liv bliver til. Der er således den kan betrakte sin jord noget likt et egg, der er innsluttet i nogen hinner - lik membraner - der søker at omfavne hva der er av livets verdier. Der er således der og farer rundt noget innkapslet liv - lik der kan tales for meteorites - ikring din jord, der søker at indusere spesifikke impulser innom megen, megen bevissthetens sfærer innom det store universum. Der kan beskrives noget likt "time-capsules", der inneholder mengder av informasjoner i noget komprimeret format, der således er i behov for at pakkes ut gjennom at mottages i takksigelsens ånd.

Der er således vi taler for menneksebarns ører gang after gang: Gledes for alt hva der er, og byde frem takksigelse for at være i just denne stund! Alt NU farer der megen partikler av kosmisk tilknytting ikring ditt selv; og om den kunne skue for alt just nu, ville den blive meget forundret. Hva menneksebarn kan søke at føde av gleder, er noget der vokser frem i stunden livets gaver mottages foruten bedømmelser og alt for megen grublerier. Vi ser, i stunden vi taler bliver der lik tanker flyttes noget hit og noget ditt. Der er lik vi søker at skape nye strukturer innom hva der er av menneskebarns tankekammer. Således kan der blive nogen kaotiske tilstander innom menneskebarns hode, dog der er noget der bliver at stabiliseres til alt større harmonier i nytimen. Likefullt, nytimen er noget der bliver at fødes gjennom menneskebarns eget selv. Således er der lik vi nu søker at skape befruktelser innom hva der er av tankerkammer i den kollektive bevissthet, lik vi induserer impulser der er av trigonalens verdi. Søke at se; hva der er av tankekammer i din egen bevissthet, er noget der fungerer likt føderom for hva der er av innhold i de opplevelser den vandrer inn i. Der er lik den skal søke at se, hvorledes den selv skaper sin egen virkelighets billede alt Nu gjennom hva den velger at erfare.

-Jeg vil gjerne stoppe opp litt der. Jeg kan ikke helt klare å forestille meg hvordan vi skaper vår egen virkelighet. Uten tvil, jeg er sikker på at vi alle gjør det, men akkurat hvordan forstår jeg ikke.
-Der er lik den kan søke at se; hadde den alt visst hvorledes, ville den ei skapt undringen. Dog simsalabim!, vi ser og hvorledes den alt nu har utklekket noget likt et svar! Således er der lik en tilstand til all tid fødes gjennom en annen. Således vil der til all tid være overganger fra en tilstand til en annen, lik for hva der er av passasjer mellom opposites. Således kan alle bevisstheter betraktes noget likt en passasje mellom ulike tilstander, lik der er for transformators der føder lys for mørke og mørke for lys. Således søker vi nu at byde frem gaver for menneskebarns ører, lik vi induserer informasjoner der forhøyer frekvenser, der bliver til oppløftelser for heledelen av sin klode. Der er lik vi induserer tilstander, der tilhører aspekter av våre himler, og der nu søker at finne sin vei inn i menneskebarns bevissthet for at bringes til forståelser og erfarenhet. Der er lik vi taler om hva der er av kosmiske friheter, der søker at blive forstått gjennom de bevissthetens strukturer der nu er gjeldende på sin jord, og der er bundet til alt mer materiske tilstander og erfarenheter. Søke at se; i stunden den erfarer hva den tenker, vet den. Således er der lik vi nu søker at byde frem muligheter - lik potensialer om der betraktes fra bundenhetens tilstander - der søker at oppvåkne nogen nyfikenhet innom menneskebarns selv. Ei er der lik vi søker at dirigere nogen kurs innom ditt liv. Vi byder frem hva vi bærer av taler, lik vi utløser gaver fra våre himler. Alt er der av gaver der tilhører trigonalens strukturer, lik der tales for noget balanseret utrykk for hva der er av dualistisk og helhetlig tilstand innom denne tid. Der er noget likt en overgang at betrakte.

-Hva vil du si om en trigonal balanse mellom individet og omverdenen?
-Der er for at søke at se; hver og en er noget individ, der er bundet til opplevelsen av Altet gjennom opplevelsen av selvet. Der er gjennom at gjennkjenne sitt eget selv i sin neste, at den ledes inn til større forståelser for hva der er av grunntanker bak alle manifestasjoner innom det store universum. Der er lik den kan søke at skue for atomet i molekylet, der kan tales lik en sfære av separasjon bundet til en opplevelse av alt større helhet gjennom sitt selv. Således kan der tales likt klokt at lede tanken innom hva der er av krystallers strukturer, så vil den se hvorledes den kan skape manifestasjoner av den trigonale struktur innom dette her og nu. Den kan søke at skape balanser innom hva den manifesterer av treenighetens strukturer, lik den projiserer sådann struktur noget likt sin egen virkelighets oppbygning. Søke at se for hva der skapes gjennom biers kollektive tanke. Søke at se; kan den selv skape sådann struktur gjennom sin egen erfaring?
-Jeg tror det.
-Så er der klokt at den tror, for der er alt blivet gjort førut i tidligere tiders kledning. Søke at se for de manifestasjoner der har blivet dyrket frem for hva der er av Qumrans samfunn, så vil den se hva der er av krystallens strukturer innom den menneskelige erfaring og det guddommelige frø der hviler deri. Søke at se hva der er av manifestasjoner lik 12 rundt 1, så bliver der alt lettere at forstå, hva der påny vil synliggjøres - lik der er blivet skapet gjennom synliggjørelser alt megen ganger før. Der vil nedstige nye maktens strukturer på din jord, der menneskebarn selv bliver at organiseres rundt. Således vil der vokse frem alt nye "grids", lik Moder Jord er befruktet og således skaper nogen ny hinne rundt sitt selv.

Gledes for hva der bydes frem ikring ditt selv. Gledes for hva der vokser frem av kollektive tanker, og søke at gledes i stunden den føler sitt selv noget "bombarderet" av fremmede impulser, lik der skapes nogen forvirrelser innom dine definisjoner og bedømmelser. Der er til god gavn at føle således i stunden, og der kan tales lik enda bedre om den søker at byde takksigelse for hva den mottager! Ei er den noget utakknemlig, lik vi ser den selv tror. Sådann tro skaper forsurede strømninger fra ditt selv, der bliver til turbulenser langs den informasjonens bru der søker at kobles fra din neste og til ditt selv - via hjertets impulser. For vi ser; hva der er av nytimens strukturer vil forankres innom hjertet, der kan tales lik alt mer egnet til at mottage de frekvenser der fødes gjennom kilden til Alt Liv. Således vil der skapes noget nettverk om den vil, der ligger til grunn for hva der vil forflyttes av tanker og ord langs kommunikasjonens bruer i strukturen av den nye tid. Således kan menneskebarn søke at byde frem hva der bæres av oppriktighetens tanker, for således vil der bæres på vinder der fødes fra hjerte til hjerte.
Således; hva den enkelte føder av sin egen sannhets billede, vil tilsammen blive likt noget kollektivt seil - lik en helhets sannhets billede - der bliver at oppløfte hva der er av sammenknyttede menneskebarn til hva der fødes av den nye tid. Gledes for hva der skapes av sådant seil, og gledes for hva der bydes av kosmiske vinder.

Vi takker for ilden i menneksebarns hjerter. Vi takker for hva der skapes, og vi takker for hva der brytes ned. Vi takker for hva der er av evighetens pulsasjon langs livets kyst, og vi takker for hva der seiler inn langs evigehtens aspekter. Vi takker for hva der er av farende begynnelser ikring dette her og nu. Bær tillitt of fred for hva der passerer igjennom ditt selv, og velsigne alt hva der fødes. Konu Eketah.

No comments:

Post a Comment