Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Friday, March 26, 2010

Kristallinske grids.

-Hayetana Iliuka.
-Hayetana.
-Er det noe spesiellt du ønsker å fortelle meg?
-Lik den kjenner efter i sitt selv, om der er noget den ønsker at bringe til overflaten av sin bevissthet, således er der lik vi er her for at lede dine tanker til alt større klarheter og synliggjørelser. Nu er tiden primært for at avdekke hva der hviler skjult i menneskebarns selv. Nu er timen kommet for at fremdyrke de frø der er blivet plantet for nytimen; for vi ser der er megen begynnelser der ennu er for at klekkes ut. I stunden menneskebarn dveler ved sin egen sannhets opplevelse, er der og lik der bydes næring til alt hva der er av spirende håp og drømmer i den store bevissthet. Således er der for at se, hvorledes hver og en bærer noget aspekt av nytimens fødelse, lik alt hva der er av menneskebarn kan tales lik like viktige fra helheten perspektiv. Alt hva den gjør sitt selv bekannt med, er av spesifikke intensjoner for ditt liv. Ei er der lik den bemøter noget menneskebarn tilfeldigt. Ei er der lik noget menneskebarn kan unnvike at bemøte ditt selv; for alt er der av ledelser rundt hva der er av felles tanker - lik små partikler der farer rundt i kosmos og farer efter spesifikke intensjoner og universelle lover.

I stunden den fremdyrker hva der er av helhetlige tanker, vil den og se hvorledes individer er i behov av hverandre - dog ei taler vi om behov der har blivet beskrevet gjennom snillismer i tider der har vært. Sådant behov er noget der tilhører den gamle tid, der er tett ved at forbindes med nytimens komme. Nu er der lik menneskebarn kan søke at skape nye rammebetingelser om den vil, lik der fødes nye forbindelser fra individ til individ for at skape alt mer harmoniske strukturer efter den kollektive tanke.

Således er der for at se, hvorledes hvert menneskebarn kan tre inn i en noget kristallinsk bevissthet, hvor den ei står i behov for at skjule så meget av sitt sanneste selv bak masker av skjulte intensjoner og ulevde livsstrømninger. Nu er tiden hvor sannheter vil blomstre til overflaten. Således er der av viktighet, hvorledes den enkelte søker at favne om sin egen sannhet, og våger at bære frem hva der hviler i dypet av sine lengsler. Således vil der blive, lik menneskebarn bliver alt mer gjennomsiktige - om der kan tales så - ovenfor sitt eget selv og sine nester.

Således vil den se, hvorledes den føder uttrykk av alt større klarhet, og der er alt mer forbundet til hjertets impulser. Sådant uttrykk kan tales lik noget kristallinsk, lik der er for den Kristi bevissthet der er for at vende tilbake til din Jord. Der kan således tales lik der bliver noget "paradigm-shift" for heledelen av menneskebarns bevissthet, i stunden der induseres hva der er av den Kristi-frekvens. Lik der er blivet beskrevet: Hva der er skjult, vil ei forbli skjult i stunden der fødes. Der vil blive til transformasjoner, lik alt hva der er av materiske tilstander bliver noget påvirket av de frekvenser der fødes for heledelen av kosmos. Der er således lik masser vil blive alt mindre fortettet, lik der bydes plass for hva der vil komme av lysets manifestasjoner.
Hva der er av den Kristi-gestalt kan beskrives lik nogen struktur av lys, der er noget rammeverk om den vil, lik noget kristallinsk grid der søker at synkroniseres med de bevissthetens strukturer der i nutiden er gjeldende på din Jord. Vi ser der bliver at tilnærmes hverandre - lik den ene grid flyter inn i den annen - lik der vil vokse frem en ny maktens struktur av alt større enighetens harmonier. Der kan tales lik der vokser frem strukturer av alt mer kristallinsk stabilitet, lik der er for de trigonale tilstander der bliver at stabiliseres alt sterkere gjennom tiden der nu er!

Nu er tiden for at opplyse hva der er av blokkeringer i den store bevissthet, lik individet benytter sitt eget selv - lik en transformasjonens portal - for at selv skape den forandring den er i påvente av! Ei er der lik nogen kan forandre din virkelighets billede, foruten ditt eget selv. Ei er der lik den kan forvente at blive ledet av nogen, om den ei søker at lede sitt eget selv. Ei vil den erfare hvorledes hva den bærer av håp og drømmer skal nedstige til sin jord, om der ei forankres til uttrykket av din sannhet i dette her og nu!

Nu er tiden for at se, hvorledes meget eldet slagg og bekymmer kan ofres for ilden, lik den transformerer hva der er av forknyttninger i den kollektive bevissthet gjennom individ efter individ. Ei skal sådanne forknytninger betraktes som noget personlig, for egentlig er der aldri så. Der er noget der tilhører heledelen av Moder Jords bevissthet. Ei skal menneskebarn nogen stund klandre sitt selv, om den festes til negative strømninger av bekymmer gjennom sitt eget selv. Der kan tales lik ofringer der bydes frem fra den kollektive kilde, og alt er der for at renske hva der sirkulerer igjennom de store kosmiske bevisstheters pulsårer. Menneskebarn er til all tid forbundet til sådanne pulsårer - lik der er for den Aorta Kristalis camino om den vil - om der så vil eller ei. Søke at gledes derved, for der bliver lik menneskebarn vil oppdage alt flere stier at vandre for - lik cosmic caminos om den vil - gjennom alt større bevisstheter en hva den nu kan fatte. Meget er der at fødes for fader sol, lik solar-winds vil blåse bort hva der er av tanker i menneskebarns undring. Favne om vinden der blåser innom ditt håp, og tenke ei så meget over hvor der vil ledes. Den vil se, lik der bliver for hver og en at oppleve i tiden der nu kommer.

Søke dog at hvile i gleden, så bliver der lik den byder frem helliggjort lys fra sitt eget selv. Søke at se, hvorledes den spesifikt kan kan søke at sprede sin sannhets utrykk og sin entusiasme på inspirasjonens vinder, i stunden den føler nogen kreativ glød stige opp i ditt eget selv. Søke at se, hvorledes den kan sprede småfrø av håp gjennom kreativitetens passasjer. For vi ser; i stunden den er lik "happy", bliver der lik den besmitter sine omgivelser med de gledens frekvenser den genererer gjennom sitt selv. Den skal dog se, hvorledes sådanne frekvenser ei er så meget bundet til tid og rum lik ditt intellekt er bekannt med, og således kan der være lik inspirasjoner spredes alt lettere enn hva den nu tror. Vi ser; der er noget der flyter alt lettere gjennom den kollektive bevissthets årer. Gledes nu derved.

Dvele således i stunden; likt hvert moment betraktes lik like viktig, om den vil tenke for hva menneskebarn kan skape av "influence" på den kollektive tanke. Vi takker nu for alt hva der er. Vi takker for ilden og alt hva den opplyser. Vi takker for menneskebarns transformasjoner, og vi takker for hva der fødes av forhelliget lys. Bær fred for alt hva der er. Konu Eketah.

No comments:

Post a Comment