Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Saturday, March 20, 2010

Samlinger av flokker rundt en felles tanke.

-Det er en del som skjer rundt meg Iliuka.
-Så kan der tales lik korrekt. Dog der kan likefullt være både-og, lik den efarer i stunden den føler sitt selv noget forvirret og tynget av kjedeligheter. Alt er der lik penduleringer, og der er således den kan søke at tillate sit selv at drifte på strømmen av hva der fødes, så bliver der til alt mindre besvær. Konu eketah.
-Jeg har truffet en del mennesker jeg føler en tilknyttning til. Hva vil du si om det?
-Der er vell. Alt hva den ledes mot, er til god gavn for ditt selvs utvikling. Alt hva den søker at samle av egne fragment rundt en tilstands ildsted, er lik der og bringes til gjennfinnelser av eldede flokker, lik der samles til alt større bevisstheter. Der er lik den kan søke at se, hvorledes spesifikke menneskebarn attraheres mot hverandre, lik der og er for de minste partikler der farer rundt i det store kosmos. Således er der og for dine egne tanker, der samles rundt større enigheter i stunden den tillater sitt selv at falle på plass i en tilstand av tilfredshet. Alt samles om en felles tilstand; om der er for partikler eller tanker eller menneskebarn. Alt søker at skape harmonier mellom selvet og Altet, lik der er for silverets tråder, der forbinder hva der er av Ett og Intet i Wakan Tankas vev. For i stunden den søker at mottage de strømmninger der bydes - lik den kommuniserer med det store universum gjennom alt hva der er av livets aspekter; lik den erfarer det store gjennom det små - så er der og lik den våger at lytte alt mer til sin egen kilde, lik den oppvåkner den Maestro-tilstand den bærer i sitt eget selv.

Således er der lik den både er i tidløsheten og bundenheten; lik mikro og makro til all tid er tilstede i en og samme tilstand. Der er for at se, hvorledes Altets utfoldelse hviler i punktets komprimerede aspekt, og opposit. Således er der lik vi nu beveges gjennom fraktalers hellige portaler, lik vi lengter efter at tale om hva der fødes gjennom kvantefysikkers begreper. For vi ser; betraktelsen av sådanne innsikter bliver lik nogen passasje inn til forståelsen av sådanne begreper, der skal bæres frem i lyset gjennom nytimens fødelse. Der er således vi lengter efter at tale om hva der er av relevanser tilknyttet Wingmakers mytologier, spesifikt til hva der beskrives gjennom Sovereign Integral's tilstand. Der er noget uttrykk den gjør klokt at dvele ved, lik vi ser den alt gjør. Der er lik den kan søke at se hvorledes der er noget "linked" til de tilstander der beskrives gjennom fraktalers geometrier -lik helheten er i fragmentet, og fragmentet er i helheten. Sådanne innsikter kan tales lik portalen inn til Den Store Ånds tilværelse - lik Wakan Tankas lys - lik der skapes forståelsens bruer mellom Altet og hva der bæres innom menneskebarns eget selv. For Altet er i selvet, og selvet er Altet om den bare kunne skue gjennom tidløshetens linser. Og der er således vi nu taler: Der er lik der i nutimen tilbydes menneskebarn at skape sådanne linser. Nu er timen for at synliggjøre hva der vil bringes av nytimens lys for menneskebarns øyne.

Således er der lik vi kan søke at besvare dine undringer over hva der er av intensjoner bak alle bemøtelser og erfaringer den nu høster. Der er for at søke at beskue sådanne erfaringer gjennom enhetens linser, lik den gjennfinner sitt selv gjennom sin neste, og beskuer Altets dimensjoner gjennom selv det minste av støvets korn på marken. Således kan der tales lik den innsamler sitt selv; dog alt hva der bydes frem gjennom sådanne innsamlinger, bliver lik forhelligede såkorn om der bydes frem gjennom kjærlighetens lys.

Menneskebarn skal nu kaste såkorn for hva der skal vokse frem av nytimens lys. For ildsted vil samles, lik flokker skal forenes, lik nye strukturer vil vokse frem fra askene av hva der nu vil brennes ut. Således er der lik alt leder til forberedelser for hva der vil fødes av Wakan Tankas lys på din egen Moder Jord. Meget vil der ennu innsamles, meget vil der ennu forberedes, meget vil der skapes - og meget er der ennu ei for dine tanker at fatte. Dog alt hva den søker mot; alt hva den føler av hjertets attraheringer - om der er mayaers visdommer, om der er kvantefysikker, om der fraktalers geometrier, om der er forhelligede mytologier - alt kan der tales lik portaler der leder inn til den Store Ånds tilstand. Alt hva menneskerbarn søker, er i sannhet en velsignet søken. Intet er der tilfeldig. Intet er der uviktig. Intetheten er i Altet, likesom Altet er i Intet. Takke således for alt hva der er. Konu Eketah.
-Takke ditt selv Iliuka.
-Ei er der lik den kan lure oss. Vi er i takksigelsen. Vi er i kjærligheten. Vi er i ditt selv, her og nu. Vi er i Nuet, der er både begynnelsen og slutten.Vi er i Ett og Alt, og Alt og Ett. Vi er, vi er, vi er. Og aldri bliver der noget kjedeligt. Konu eketah.

No comments:

Post a Comment