Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Wednesday, March 24, 2010

Skaperen i oss selv.

-Hva ønsker du å si til meg Iliuka?
-Hva ønsker den at si til sitt selv? Hva ønsker den at skue i sitt eget spegels billede? Søker den at tilspørre sitt selv om hva den ønsker at skue? Vi ser; der er noget den selv føler, i stunden den våger at kjenne efter. For vi ser og; den farer hit og dit med sin vilje, og biter over megen muligheter der bydes frem. Dog, vi ser og muligheten til at den kjenner efter - i sitt indre - hvilke reaksjoner den føler til de valg den tar. Er der lik den føder sine egne valg? Er der lik den drifter med i strømmen av sine forventninger og sine liksom-viljer? Er der lik den kan tilspørres, hva den presenterer av sitt eget selv? Presenterer den sin egen sannhet, lik lyset der passerer gjennom kristallens tilstand? Eller er der lik den presenterer sin forventing av at prestere for sine nester? Vi ser; der er klokt at lytte til sin egen sannhets kilde, om den kan oppleve noget sådant i sitt eget selv. Vi tilspør den meget nu, lik vi ser den og gjør for sitt selv. For vi ser den vingler noget frem og tilbake innom sin tillit til sitt selv just nu. Dog vi spør; kan den og oppleve synliggjørelsen av nogen svar fra sitt eget selv?

Søke at se; der er vi der byder noget spegel foran din egen bevissthets lys. Der er vi der spegler ditt eget selv, lik vi søker at fremdyrke nogen guddommelige frø i menneskebarn, der kan tales lik yngre aspekter av våre egne selv. Vi presenterer nogen renset bilde av din egen bevissthets kilde, foran din bevissthets øye.

Således skal den granske billedene den skaper gjennom sitt selv. Således skal den observere sin egen virkelighet, lik den og påminner sitt selv om at den opplever hva den selv har tilvirket. Ser den hvorledes den i Nuet opplever skapelse av sitt eget selv? Lik blomen utfolder sitt selv fra kapsulens tilstand, så er der lik den kan søke at se, hvorledes skapelsens høyeste utrykk fødes gjennom din egen opplevelse av blomens skjønnhet. Således er der lik blomen fullbyrder sin skapelse, i stunden den berfukter opplevelsen av skjønnhet i dine opplevelsers fødekammer. Ser den hvorledes nuets opplevelse utløser opplevelsen av nye opplevelser - alt innen nye Nu?

Der er lik vi forteller eldede historier for brors minne. Der er historier av dualitetens natur, lik der er for sol og måne. Der er således vi taler om Manir Drapnir, der falt ned for moder jord lik regnet fukter marken. Der var nogen dråper der kan tales lik hvilende i kristalinens tilstand, lik der er noget renset uttrykk. Der er lik symbol for renset bevissthet - lik selvet er blivet transformeret gjennom opplevelsen av sitt eget selv. Der er lik vi kan tale efter din bok; lik egoet bliver filteret for det guddommelige lys - lik kjærlighetens lys om den vil. Der er lik selvet transformeres til noget filter for sådant lys. Der kan tales lik egoet bliver transparent, lik det indre bliver det ytre i menneskebarns natur.

Om den nu vil tenke i fysikker, så kan der tales lik egoet tilsvarer DNA' ets spiral, der tvinnes lik en tråd fra den guddommelige grunntone til uendelighetens overtoner, der utløses lik harmoniens fraktaler gjennom separasjonen av En til Alt. Der er tråden der vever mikro gjennom makro og tilbake igjen. Der er lik en tråd der er av silverets valør, lik der er de reneste kommunikasjoner der fødes mellom menneskebarns materiske aspekter og nogle kosmiske bevisstheter der er bundet til våre himmler. I stunden der veves sådann silver-threads, er der lik menneskebarn fullbyrder den pakt de selv har tilvalgt - eller vandret inn i - fra sjelens perspektiv. Der er lik menneskebarns himmelske forpliktelse at være forbundet til erfaringen av Nuets tilstand. Således er der lik den har inngått en pakt om at være forbundet til sin sjels vilje gjennom sin erfarings midte. Således kan den søke at forbindes til hjertets vilje, for i etterlevelsen av hjertets vilje vil den erfare sjelens glede. Ei finnes der nogen sjel der ei er glad!
Hjertets vilje er hva den erfarer i dypet av sitt selv, lik den jevne puls av liv der til all tid bærer dine jordiske vandringer fra erfaring til erfaring. I stunden den føder hva den bærer av gleder for livets gave, er der lik den forbindes til tråder der er av sjelens glans. Der er en forhelliget glans, der kan beskrives lik tilgivelse - lik den overgir sitt selv til erkjennelsen av sitt greneløse selv. Der er en glans av ydmykhet - lik den skuer storheten i det minste, og observerer tidløsheten gjennom bundenhetens erfaring. Der er en glans av verdighet, lik den våger at byde frem dråper av kompromisløs sannhet gjennom selvet.

Således bliver den at byde frem noget rensede uttrykk av sitt selv. Der bliver noget der uttrykkes fra Nåets ståsted, lik der etableres nogen "direct line" til dine gudommelige aspekter, om der ei blokkeres så meget gjennom egoets filter. Dog søke at se; egoet er noget nødvendigt komponent for erfaringen av helheten i menneskebarns selv. Egoet er lik fartøyet der benyttes, i stunden den farter fra opplevelse til opplevelse. Egoet kan dog søkes at renses - lik genetikkens strukturer bringes til større klarheter - så bliver der noget likt en renelsens transformator. I stunden egoet tilgir sitt selv - lik der bydes dråper lik tårer for alt hva der hviler innen meneskebarns bevissthet - så vil der passere rensede uttrykk gjennom egoets portal, der bydes lik sannhetens spegel for menneskebarns øyne.
Skue i ditt selv, og den vil finne sin egen sannhets kilde. Skue for hva vi taler, lik solen jager for månen. Lik jegeren søker for byttet. Lik hjertet lengter for handlingen. Alt er der av dualitetens transformasjoner, dog alt er der for at se, hvorledes der i virkeligheten er Ett utrykk. Enheten kan tales lik nytimens fødelse i stunden To bliver En. Der er Nu fragmenter samles. Der er Nu tanker forenes. Der er Nu handlinger fødes. Der er Nu evigheten er.

Søke at avdekke hva der bydes frem, så vil den se hvorledes tåken kan letne rundt ditt eget selv. Våge at skue for gaven, og den vil betrakte sin virkelighet med større klarheter. Kjenne ditt selv, og den vil forstå verden. Den skaper hva den er. Den byder frem sitt selv - gjennom Nuet - til all tid.

Lytte til den reneste vilje der pulserer gjennom din bevissthets passasjer, og den vil mottage innsikten den behøver. Byde frem viljen til at lede ditt eget selv - lik den bliver sin egen alkymist, lik den transformerer sin bevissthet til foredlet væren - så vil den plasseres lik et stykke metall i skaperens egen smie, hvilende over gløden av dette hellige Nu. Således vil den krummes efter smedens vilje, der mater ilden med sin pust og sitt kull. Der er lik smedens ildsted er Nuet, og ditt eget selv er hva der tilvirkes under Skaperkraftens kyndige ledelse gjennom tidens dimensjon. Der er lik skapelsen er utvidelsen av tid. Der er lik ildens fortærelse representerer fortettelsen av tid i opposite aspekter av Den Store Ånds misjon. Hellig tid flyter gjennom Altet, lik Den Store Ånds pulsasjon, lik der oppleves gjennom strømninger i ditt eget hjertes kammer. I stunden den føler gløden - i stunden den omfavner muligheten, lik den formes efter smedens vilje, og krummes under skapelsens takt, der lyder lik hammerens trommeslag - i stunden den er i Nuet, lik den er i skapelsen, så er der og lik den er i noget forhelliget balansens punkt i mellom at være og at ei være. Der er alltid forandrende, dog der er evig hvilende i den samme grunntilstand. Der er alltid mange, dog alltid Ett. Der er forenet, dog uavhengig. Der er hva der beskrives gjennom Sovereign Integrals tilstand. Der er gitteret der alltid moduleres, lik der er en tilstand av sammenvevethet mellom bevisstheters tråder, der alltid oppløser sitt selv i nye forhelligede mønster. Således mønster kan tales lik virkelighetens slør - lik Maya - der for all tid regenererer sitt selv.

Våge at plassere din tilstedeværelse i Nuets smeltedigel, og den vil se hvorledes den omformes til alt vakrere mønster, der veves inn i Altets tilstand gjennom skaperkraftens hender. Våge at være et instrument for inspirasjonen der farer igjennom øyeblikkets blåsehull, der forbinder den til hva den mottager av guddommelig ånde, lik Wakan Tankas pust. Våge at følge hjertet, lik den forfølger en tråd av hint der forstås best gjennom dine emosjoners filter, og ei så meget gjennom intellektets vurderinger. Lytte til din teft for retningen inn til din bevissthets kjerne, gjennom de opplevelser den vandrer innom. Lytte - lik en tiger skuer gjennom mørket - og våge at føde handlingen i stunden den kjenner Nuet er omfavnet, lik byttet fanges i jegerenes klør. Søke at være i forankret til dine instinkter, lik dine basiske visdommer, så vil den finne sitt fundament av væren, hvorpå den kan bygge sine handlingers tempel. Fra noget sådant fundament vil den forstå, og gjennkjenne muligheten den søker efter i stunden den bydes.

Fra Nuet vil den se, hvorledes den kan fange erfaringen, lik dine urkrefter nedlegger byttet. Så vil den transformere; lik forbytelsen fødes, lik dine forhelligede pakter forsegles. Så bliver foråpnelsen indusert, lik portalen der forbinder silverets tråd presenteres. Den bliver at se, hvorledes himmelen forankres alt meget mer innom Moder Jords sfære innom menneskebarns eget selv.

Gledes for hva der farer igjennom menneskebarns bevissthet! Gledes for hva der ryddes ut, lik der presenteres eldede skatter fra støvete loft av kollektive bevisstheters strukturer. Gledes for hva der bliver at kollapse av eldede hierarkier, der rydder plass for nytimens konstruksjoner. Søke at konstruere din egen nytime - lik ditt eget selv - efter hjertets ledelse. Innen Nuet vil den finne alle byggeklosser den vil behøve. Gjennom Nuet bydes den kraften, der vet hvorledes hver helhet skal pakkes ut - noget likt "quantas" av informasjoner presenteres - lik kapsuler av helhet strømmer gjennom lysets tilstand fra den store kollektive visdoms kilde.
Forankres til Nuet, og forplante ditt selv langs den vertikale såvell som den horisentale vektor deri. Sprede din væren gjennom et forhelliget punkt i ditt eget selv, lik treet spreder sine grener og røtter fra sin egen grunntilstands frø. Dvele i sådant forhelliget punkt. Hvile i fred, og fødes for lyset. Konu Eketah.
-Takk skal du ha Iliuka.
-Takket være ditt eget selv.

No comments:

Post a Comment