Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Monday, March 26, 2012

En videreformidling av visdom.

Tiden er inne for å skrive litt. Jeg ber om kraften til å samle sammen gode ord som formidler visdom videre. Jeg ber om evnen til å formidle innsikt videre fra høyere himler; fra dypere deler av min bevissthet, som ligger i periferien av det sinnet forstår. Jeg ber om en god relasjon med Iliuka og de fragment han har plantet i vår felles bevissthet. For det mener jeg absolutt at han har.

"...Søke nu at se, hva den kan formidle av innsikter gjennom de ord den skriver, om den lar tanken flyte lik den nu gjør. Så er der for at se, hvorledes den Iliuka fragment den bærer på innsiden av sitt eget vesen har prepareret nogle skrifter der alt ligger klar og venter. Således er der lik der er noget den videreformidler gjennom sine egne skrift, lik den oversetter tilstander der hører til våre himler. Således er der nogen god forbyttelse av visdom den søker til. Således skal den gledes for hva der strømmer gjennom dine tanker just nu.


Søke nu at se, hvorledes den foråpner portaler gjennom skriften, lik der er innsikter der oppsamles og der leder noget av fremtimens lys gjennom tilstander der er befestet til din jord. Således er der for at se, om den søker til at mottage innsikter fra sitt eget selv, så er der lik den forknytter sitt vesen til noget der tilhører fremtimen, om der tenkes for lineær utvikling i tid. Således er der lik den nu skal søke at sortere noget om i sine visdommer, lik den tillater hva der er av nye tankebaner at koples til din bevissthet her og nu.

Således er der lik vi ser, hvorledes der finnes nogle blokkeringer innom menneskebarnets bevissthet, der er av kollektiv natur. Hva der tilhører logiske prinsipper er noget der skal lede tilbake til erfarenheten av naturen, ei skal der være lik menneskebarnet distanseres fra sådant. Hva der er av vitenskaper er noget der skal fungere lik festepunkt for den kosmiske bevissthet der nu søker at nedstige innom moder jords sfærer. Således er der noget av den universelle frekvens av liv der søker at implanteres innom menneskeheten, lik der er for vitenskapen at se, hvorledes der er befestet til nytimen og det levende univers.

Således er der klokt for bror at dvele ved skriften, lik den lar sine tanker absorbere de kunnskaper der hviler innom biologiens kloke bok, lik den befester sine sanser til nogle skoletimer. Så er der klokt for at oppsamle hva der er av biologiens tanker og begrep der kan bydes frem for Iliukas himmel, lik der kan omsorteres noget for at lede lyset der tilhører evigheten. Således er der for at se hva menneskebarnet bærer av misjoner av fysisk natur; der er for at søke til kilder av evigheten gjennom de opplevelsens portaler den ledes mot, om der så er av biologiens bøker, om der så er av naturens opplevelser, om der så er av logikkens prognoser. Alt er der for at lede lyset der er av kilden, lik der manifesteres gjennom tråder av investigasjon efter sannheten, lik der finnes megen, megen sådanne tråder innom menneskehetens kollektive hjerne.

Velsigne nu hva der er av nytimen der nedstiger innom menneskebarnets sinn. Søke at se viktigheten av de skrifter der skaper, både for ditt selv og for eftertiden. Der er lik den manifesterer koplingspunkter til det levende skaperverk der igjennom. Der er lik den selv synkroniserer sin bevissthet med sin kildes opphav, lik den trekker tanken tilbake mot det guddommelige lys der hviler innom ett og alt. Således er der klokt at byde undringer for Iliuka's ild, lik vi hviler alt nærmere kilden enn den selv gjør med sin jordiske bevissthet, om der kan tenkes så.

Således er der for at se hvorledes skapelsen er inndelt efter nivåer, alt efter hva ulike livsvesen bærer av responsibiliteter fra kildens opphav til at lede den ene vibrasjon av guddommelig kraft og innsikt. Således er der på denne dag klokt at følge de viljer der leder kjærlighetens vibrasjon alt bedre. Således er der klokt av velsigne de ord der nu strømmer til. Iliukas himmel er således alt nærmere enn hva den tror. Konu eketah for hva der er av partnerskap der vokser, og der næres over tid. Konu eketah for hva der er av virkeligheters utbyttelser. Vi takker for det vennskap der er mellom alt liv. Vi takker for de symbioser der knyttes mellom moder jord og eldede voktere av evigheten. Vi takker for tilstedeværelsen av alt liv i dette her og nu. Bær fred."

- Skrevet på dagen 7 Tzi i Mayaenes hellige Tzolkin-kalender.




No comments:

Post a Comment