Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Wednesday, June 2, 2010

Dag 2 - Den Store Portal.


-Hvordan kan jeg være til hjelp for andre mennesker Iliuka?
-Gjennum at være ditt selv.
-Det var et fåmælt svar.
-Ei kan der tales så. Der er lik vi taler innom sannheten. I stunden den slingrer noget rundt i usikkerhet om hva der er av sannhetens tråd, så vil der og oppleves lik Iliuka taler noget tyst, dog ei gjør vi så. Vi taler til all tid langs silverets tråd, der er spunnet lik nogen kommunikasjonens passasje mellom ditt selv innen denne himmel, og nogen tvillingsjel der er bundet til våre himler. Konu eketah.

-Jeg skulle ønske jeg kunne se for meg alt dette her helt tydelig. Jeg føler meg forvirret rundt noen av disse begrepene.
-Så kan der tales, om den selv føler sådant. Hva den føler, er hva der forteller ditt selv hvor tett den står bundet til sannheten. Søke at se; sannheten er nogen akse, lik nogen resonans der gjør det mulig for hva der er av ulike himler at bemøtes og forbindes til hinnannen. Alt hva der er av ulike himler, er noget der eksisterer innom ditt selv, lik der er for alle menneskebarn der våger at lytte og at se. Hva den alt nu ser av ulike sannhetens uttrykk - lik en sannhet forandres noget i frekvens om den vil, alt efter hvilken emosjonell tetthet der er ikring ditt selv - er noget der er forbundet til den ene gjennumtrengende sannhet der løper gjennum alle eksistensens nivåer.

Søke innom hjertet, og den vil erfare hva der er av ulike emosjonelle verdier - lik tettheter - deri. Der er således; hva der er av ulike himler, er forbundet til ulike kammer innen hjertet, lik noget holografisk uttrykk der repeteres langs uendelighetens akse.

Således vil den se, hvorledes hver tid bærer nogen densitet der fungerer lik filter for den ene, gjennumtrengende sannhet - lik det ene gjennomskinnende lys. Således er der lik ulike himler er preget inn i hinnannen, lik ulike tettheter av den samme helhet, lik hjertets kilde hviler alt dypere enn hva den tror.

For alt er der forbundet gjennum hjertet, der fungerer lik portal - noget likt en transmitter - for den ene frekvens der fødes gjennum Kilden - lik Kilden både er all tings begynnelse og all tings ende. Om den søker at se, så vil den oppdage hvorledes Kilden kan erfares gjennum Nuet, der er Altet og Intet i en og samme stund. Konu eketah.

-Så alt og ingenting er ulike tettheter av det samme uttrykk?
-Så kan der tales. Der er så der er for alt i ditt univers, lik der er i behov for at vokse og at krympe, dog i ulike aspekter av den samme helhet. Ei er der noget der er statisk. Alt er der i evig bevegelse. Konu eketah.

-Kan man si at hjertet er vår forbindelse til opplevelsen av denne helheten?
-Så kan der tales; hjertet er lik portalen der fanger frekvensen av Enhet, der spredes ut fra Kilden til Altet og tilbake igjen til Altets opphav, lik pulsasjoner innom det store kosmiske legme, der kan tales lik Gud efter din bok. Konu eketah.

-Og denne frekvensen av Enhet er hva vi kaller ubetinget - eller grenseløs - kjærlighet?
-Så kan der meget vell tales, dog erfaringen av sådann tilstand overstiger hva der kan rammes innen sådant ord. Hva der i din bok tales um lik kjærlighet, er noget der ei kan fattes i sin helhet, om der ei berøres i hjertets dyp, hvor kilden og erfaringen bemøtes noget likt begynnelsen møter enden. Dog ei kan den fatte sådant nu, i stunden den skriver sin bok. Konu eketah.

-Så denne følesen, tilstanden eller hva jeg nå skal kalle den, er noe jeg selv ikke kan erfare, selv om jeg hypotetisk sett skulle dedikere hele mitt liv til å beskrive den i ord?
-Om den nu bare kjente til helheten av sin egen erfaring, så ville den se hvorledes den nu er kjærligheten, lik den nu er tidløsheten og grenseløsheten, lik den er i all tid. Dog ei er der lik den kan gjøre så just nu - for vi ser den har bundet sitt selv til pakter om at vandre for denne himmel, inntil den erfarer hva den jakter for. Dog om den nu søker at se, så vil den forstå hvorledes der er således for alle menneskebarn der vandrer innom denne tid. Så vil der alltid være, og så har der alltid vært. Alt der vandrer for tid, vandrer for at jakte ikring sitt selv. Konu eketah.

-Jeg kan ikke hjelpe for å føle at dette er urettferdig. Jeg kan aldri huske å ha følt denne grenseløse kjærligheten som du snakker om - og som jeg selv skriver om! Hva betyr egentlig dette? Sitter jeg her og beretter om noe som ikke har noen forbindelse til virkeligheten, siden det ikke er basert i noen ekte opplevelse så vidt jeg er klar over.
-Så er der lik vi taler påny; om den bare kunne skue for storheten i sitt eget selv, så ville den blive meget forundret over alt den er. Lik vi har talt; den er i kjærligheten just nu! Den er i tidløshetens kilde - i sitt eget hjerte - i denne stund!

-Hvorfor føles det ikke slik? Hvorfor har jeg ikke disse erfaringene her og nå?
-Lytt nu: Den er. Den er Altet just nu, dog den vet ei hvorledes den skal oversette - lik begripe - sådann efaring av sitt eget selv. Den har lukket hva der kan tales um lik sine guddommelige portaler, lik der er for alle menneskebarn der lever under denne tid.

-Hvorfor er disse "guddommelige portalene" lukket?
-Der kan tales lik der var genetiske manipulasjoner der blev gjort under den store krig - lik den store himmelske krig - dog der var likefullt under ledelse av den Store Ånds misjon, der leder alt der er under spesifikke hensikter.

Søke at se; der var himmelske pakter der blev indusert over Sumerias himmel, lik der blev foretatt justeringer innen den menneskelige modell for erfarenhet. Der kan tales lik der blev innført nye bestemmelser for hva der kunne tillates innen den menneskelige erfaring. Således blev individet noget bundet til tanken om begrensethet.

-Men du sier at dette var del av en større plan eller sammenheng?
-Så kan der tales lik korrekt. Lik der er for individer nu, der leder sitt selv efter nogen guddommelig vilje, så er der for at skape nye forbindelser til helheten innom den menneskelige erfaring. I stunden menneskebarnet søker at presentere sitt selv efter nogen guddommelig inspirasjon, så er der lik individet søker at bryte fri fra tanken om hva den tror er muligt. I stunden den leder sitt selv efter hjertets grunntone, så er der lik den leder sitt selv mot erfaringen av sin egen kilde - lik lyset bliver at gjennomskinne alt mer av skapelsens nivåer.

Således er der lik den nu skriver, og således er der lik den nu leder sitt liv mot at skape nogen helhet av sitt selv, der ennu er i sin spede begynnelse. Således skal den nu og se, hvorledes den nu bliver tilbydt at lede sitt liv efter nogen guddommelig inspirasjon, om den selv velger at følge efter. Konu eketah.

-Det høres ganske alvorlig ut.
-Ei er der så meget alvorlig. Hva der er av guddommelige viljer lever innom alle menneskebarn, der våger at lytte og at tro.

-Hva er det man skal tro på da?
-Tro på ditt selv! Tro på hva der leder ditt liv, og hva der hvisker innom din vilje, selv om der ei nødvendigvis forstås gjennum intelektet. Søke primært at stole på ditt selv, lik den søker at erfare sin egen helhet gjennum sine nester, så ledes den vell. Konu eketah.

-Hva er så den større sammenheng bak alt dette?
-Søke at se; I stunden den berører noget av den Ene sannhet med sine emosjoner og sine tanker, så er der lik noget av Kildens frekvenser bryter igjennum hva der er av tettheter innom tid og rum. Hva der er av den ene sannhets frekvens, er nogen resonans der vibrerer gjennum skapelsens nivåer. Kildens uttrykk er hva der i din bok oversettes lik følesen av sannhet. Ei finnes der dog nogen absolutt sannhet - der kan tales lik nogen erfaring der tilhører individet, og der kan kun erfares gjennum menneskebarnets eget hjerte.

Ei kan vår sannhet være lik for din himmel at se. Dog der kan skapes resonanser fra en sannhet til en annen - lik der kan skapes enigheter, der tilsammen føder en ny sannhet, der kan beskrives lik noget opphøyet - lik en kollektiv sannhet.

I stunden den formulerer sitt hjertes sannhet, så er der lik den skaper resonanser ut til sin nestes sannhet. For der er så; sannheten er hva der skaper hva den betrakter lik sin virkelighet. Sannheten er hva der strukturerer ditt virkelighets billed.

Således er der; om individet projiserer sin sannhet innom hva der er av emosjonelle tettheter innom denne stund, så vil hva der er av partikler der komponerer din virkelighets billed organiseres rundt alt mer harmoniske strukturer, der leder Kildens vibrasjoner alt lettere enn førut.

Således vil den se, hvorledes materiske tilstander og kan befrakte sannhetens frekvenser alt mer effektivt, dersom hva der er av partikler organiseres innen alt mer harmoniske "grids". Således er der lik hvert individ bærer evnen til at modulere sin egen virkelighet - om der bare vet hvorledes den skal formulere sitt hjertes innerste vilje. Konu eketah.

-Og hva skjer om mange nok individer formulerer sitt hjertes vilje sammen?
-Så vil der blive lik der skapes nogen kollektiv passasje - lik nogen Grand Portal, om den vil søke innom sådant begrep - der bliver at indusere tidløshetens frekvenser lik nogen kollektiv sannhet på din jord. Der kan tales lik himmelen nedstiger; for der vil blive lik nogen kommunikasjonens bru knyttes mellom mikro og makro i menneskebarns selv. Der er lik vi ser; der er noget der strebes mot, for alt der er av glade hjertens ledelser. Konu eketah.

-Vel, det gav en mengde oppklarende svar!
-Lik himmel og jord er knyttet alt nærmere nu. Konu eketah.

-Mitt siste spørsmål er da: Hvordan formulerer et individ sitt hjertes vilje?
-Hva der hvisker av hjertets lengsler, er noget der kan høres i stunden den lytter i dypet av sitt selv. Hva den byder frem fra sitt eget selvs kilde, er noget den presenterer for den store himmel at se. Den bliver at se, hva vi taler um. Konu eketah.

-Hvordan lytter man i dypet av seg selv?
-Ved at vandre inn. Vandre vell nu! Konu eketah.





No comments:

Post a Comment