Velkommen til dette ildsted!

Jeg vil unngå å definere innholdet i denne bloggen som fakta eller fiksjon - eller begge deler - fordi jeg mener det best finner seg til rette i sprekkene mellom alle våre definisjoner og vurderinger. Jeg vil simpelthen be leseren om å møte ordene som de er, så vil kanskje det som er av tomrom mellom linjene, eller mellom tanker, fylles igjen helt av seg selv!

Innleggene presenters som en dialog mellom to karakterer, hvor den ene utgir spørsmålet, mens den andre formidler svaret. Den som legger frem spørsmålene, vil jeg kalle Vandreren, og han lever i oss alle. Vandreren søker alltid ut mot nye erfaringer og nye jakter, hvor han vil levendliggjøre stadig større deler av seg selv, og realisere i handling det han allerede vet han kan i tanken. Vandreren returnerer likevell alltid til et knutepunkt i seg selv, hvor alle erfaringer nøstes sammen til en helhetlig opplevelse. Jeg vil symbolisere dette knutepunkt med et ildsted, hvor svarene belyses og tilsynekommer fra vårt eget mørke. Den som vever sammen svarene vil jeg kalle Iliuka, eller Ildens vokter. Iliuka bor også, likesom vandreren, i alle og enhver, og kan alltid påkalles.

Det er mitt håp at også andre kan finne svar på sine spørsmål gjennom det jeg presenterer på disse sidene. For månen kan også lede de som vandrer om natten, selv om den bare gir et speilbilde av den ild den sirkler. Svarene finner vi alltid i oss selv, pakket inn i vår egen undring.

Vandrer.

Wednesday, June 2, 2010

En mytologisk passasje.


-Jeg ønsker å sette dette arbeidet i en mytologisk sammenheng Iliuka.
-Så er der lik den kan. Søke at se hvorledes der er meridianer der er knyttet fra dette nu og inn i den gamle tid, lik der og er tilknyttet fremtimen og hva der er av "extra-terrestrial bevisstheter" der nedstiger for din jord. Så er der lik alt hva der fødes av hjertet kan veves inn i mytologiske sammenhenger, lik der eksisterer noget "grid" i det store kosmos der befrakter sådanne informasjoner, lik impulser av kosmisk karakter.

-Fortell meg om Hopi-indianerne.
-Hva der er av Hopi-indians er noget der er av det vandrende folk - dog ei er der så meget bundet til materiske vandringer. Lik der er beskrevet i eldede mytologier, hvorledes folket blev ledet inn under denne himmel gjennum nogen fødelsens kanal - lik nogen bevissthetens passasje - så vil der til all tid være for folket der ledes under nogen kosmisk plan. Således skal den se, hvorledes flokken har blivet spredet ut og samlet påny alt megen ganger før - lik der og er for denne tid. Således er der lik vi føder lyset, der søker at samle flokken om en felles grunntilstand innen nutimen, om der kan tales så.

Således skal den se, hvorledes flokken samles om uttrykk der fødes gjennom hva der er tilknyttet galaksens sentrum - lik der nu spredes informasjoner der er tilknyttet galaktiske meridianer, der aktiverer hva der er av forbundethet mellom makro og mikro i denne bevissthets tilstand. Alt er der for at se hvorledes fragmenter kan samles til at blive lik Ett, lik der samles under den Store Ånds ledelse, lik nogen kosmisk pulsasjon.

Således skal den se, hvorledes der er ulike grener innen Hopi-indians, lik folket blev noget splittet under skaperens vilje - liknende noget av spiralens struktur, der kan beskrives lik synkronisert med hva der er av galaktiske spiraler der strekkes ut for at samle hva der er av kosmiske erfarenheter.

Således er der nu lik den kan se, hvorledes kilden påny kaller folket sammen; dog ei kan der nødvendigvis beskrives lik nogen gjennforening der hviler innen fysiske tilstander. Søke at samles om hva der er av hjertets lengsler, så vil den se hvorledes alt kan få plass innen den Store Ånd's bolig uten at der kan beskrives lik noget trangt om plass.

-Hvor passer maya-indianerne inn i bildet?
-Lik der var ledelser for folket - lik guddommelige inspirasjoner - der skapet nogen nedstigelse av himmelske bevisstheter, lik der blev forbundet pakter de store himler imellom. Således er der lik den kan se, hvorledes der er megen himmelske pakter der er blivet inngått rundt omkring på din jord. Hva der er av den enøyde høvding der beskrives innen norrøne mytologier, kan og tales lik nogen representant for en Helhets visjon, der søker at samle folket under nogen ny himmel.

Hva der så er av vandrende maestroer, er noget der ledes under den Store Ånds misjon. Der er noget der tilhører kosmiske bevisstheter - lik manifestasjonen av noget magiskt mønster, der og kan beskrives innen fraktalers geometrier, om den søker at studere sådant, lik nogen forhelliget transformasjon imellom ulike portaler av tid og rum. Lik der er for alt der omfavnes av sannheten; der krymper og der vokser, lik der er for allting der fødes fra en himmel til den neste.

-Fraktalgeometri, kan du forklare nærmere hvordan det relaterer til flokkens vandringer i tid og rom?
-Hva der er så; lik bror søker at se noget billede for hva der kan tales lik de historiske bevisstheter, så er der lik sådant billed skapes igjennom utfoldelsen av sådanne prinsipper innen fysiske lover. Der er for alt der skapes av levende sannhet, der er noget forpliktet til at vokse og at utvikle selvets essens gjennum portaler av bevissthetens transformasjoner. Der kan tale lik bevegelser innen den store skapelses struktur - lik bevissthetens passasjer om den vil.

Alt hva der er av ulike bevisstheter på din jord, tilhører sådanne strukturer. Alt hva der er av bevisstheter bliver at forflyttes - lik der er migrasjoner der finner sted, lik evolusjoner der pulserer efter hva der er av moden og umoden tid. Således er der lik ulike kjerner av den samme bevissthet klekkes ut, lag efter lag - lik der og er for slangen der skifter sitt ham.

Således finnes der megen himmelske vesen på din jord nu. Der bliver at fødes nogen ny himmel, for menneskebarn der attraheres mot sådant - dog der er noget der vil fødes gjennum flokkens samlelse, lik der genereres en ny kollektiv virkelighets billed, fragment efter fragment.

Søke at se; hva der er av mytologiske manifestasjoner er noget der skapes lik portaler- lik passasjer om den vil - for bevisstheter at forflyttes inn i nogen ny tid og nogen ny himmel, der bliver at fødes lik en kollektiv sannhets synliggjørelse. Således er der lik vi spør, finnes der nogen mytologisk struktur, der vever sammen nogen global kultur på sin jord just nu?

-Jo, jeg tror iallefall det finnes byggesteiner for å skape en slags samlet global kultur, men det er noe som enda må komponeres og integreres før det kan annses som en ubestridelig kollektiv virkelighet.
-Så kan der tales lik meget korrekt. Der er noget der er i nødvendighet for at synliggjøres alt mer, dog tiden er ennu noget umoden for nogen helhets tilstand at klekkes ut. Søke dog at se; hva der er av sannhet kan betraktes lik nogen vibrasjon der til all tid søker at manifestere sitt selv. Hva der er av sannhet, er noget der kan betraktes lik nogen meridian der av egen natur vil generere manifestasjoner av fysiske tilstander.

Søke at se hvorledes dine egne tanker under tiden kan tales lik "pålogget" sådanne meridianer. Søke at se hvorledes tanker og er manifestasjoner - dog innen en annen tilstand enn hva der hviler innen partiklers geometrier. Søke nu at se; i stunden den projiserer sin sannhet innen tanker og ord, er der og lik den skaper. Materiske strukturer er noget der over tiden vil manifesteres rundt hva der er av sannhetens akser ikring ditt selv. Konu Eketah.

-Hvor har det vi kaller sannhet sitt utspring?
-Ei er der noget der kan tales at tilhøre nogen bestemt tid og sted. Der er noget der tilhører tidløshetens dimensjoner. Der er noget der kan tales at tilhøre vibrasjoner - lik frekvenser - der fødes gjennum hva der er av kosmiske portaler, lik sorte hull. Dog hva der er av innhold i noget sort hull er noget der består; likefullt kan den ei fatte hvorledes just nu. Der tilhører kosmiske sykluser der menneskebarn kun er i den spede begynnelse for at forstå. Likefullt er der noget vi ser vil vokse til alt større allmenn forståelse, i stunden hva der er av småfrø klekkes ut for at integreres med hva der er av gjeldende bevisstheters strukturer i denne tid. Konu eketah.

-Kan jeg dermed konkludere med å si at Hopi-indianerne var et folk som fulgte sannhetens spor?
-Så kan der tales lik korrekt, dog der var noget der blev etterfulgt innen selvet - lik der blev vandret efter den indre sannhet, om der kan tales så.
-Ok, og Maya-indianerne tilhørte en gren av dette folkets vandring?
-Så kan der tales lik korrekt, dog ei var der nødvendigvis vandringer innen geografiske landskap. Søke at se hvorledes menneskebarn og kan vandre innen spirituelle landskap, om der kan beskrives lik sådant. Søke at se, hvorledes flokker kan forflyttes gjennum hva der tales um lik inkarnasjoner - lik den sammen flokks kjerne integreres med nye tilstander av tid og rum, der ei nødvendigvis følger fysiske lover av lineær kvalitet. Hva der hviler innen flokkens kjerne - lik gruppens helhetlige bevissthet - er noget der er alt tettere forbundet til de virkeligheter der beskrives innen "quantum fields". Alt er Ett, lik alt hviler her, om den skulle leve fra kjernen av sitt eget selv just nu!

Hva der bekrives innen Maya-indians, var nogen gren av det vandrene folk, der blev tilført guddommelige inspirasjoner - lik visdommer for at manifestere intensjoner der var innen den store kosmiske utviklings plan.

-Hva hendte med Mayanene og deres kultur?
-Vi ser; nogen var bundet for at vandre, lik der var ledet for at befrakte visdommers kjerne innen nogen innkapslet tillstand - lik nogen hellig ark, om den vil tenkes innen likheter til hva der av paryrusens skrifter der ennu hviler lik uoppdaget under hva der er av Qumrans himmel. Således kan der tales lik der blev foretatt overførelser - lik forbyttelser - med Anasazi-indians noget nordut og østerut for Mexico's himmel. Dog der var overførelser innen bevissthetens portaler, lik vi ser.

Således var der ledet til at vokte visdommens kilde - lik lysets kilde- der blev transporteret under den Stor Ånds misjon, lik der blev tilføret informasjoner av kosmisk karakter, der var beregnet for at klekkes ut i stunden Moder Jord' sfære oppsteg til at blive mottagelig for sådanne impulser innen sitt eget selv. Konu Eketah.

-Hva skjedde så med Anasazi-indianerne?
-Der oppsteg, lik vi ser flokken blev samlet, og hva der var båret av misjon blev fyllbyrdet innen en bevissthets tilstand. Der kan tales lik flokken nu tilhører nogen overtone - lik alt der er hviler innen vibrasjon, om den søker at lytte i dypet av sitt selv. Dog, hva der beskrives lik fugle-folket bliver påny at nedstiges, lik den alt vet innom sitt selv. Konu Eketah.

-Jeg gjetter på at en slik "migrasjonsprosses" har funnet sted med andre folkeslag rundt omkring i verden også?
-Så er der ei lik den gjetter; den vet! Lik vi har talt, så var der liknende misjoner for hva der nu tales um lik det norrøne folk, lik der var skriftebærere, der søkte for en ny kollektiv visjon under den Saga Ø, lik der søktes for at skape nogen ny maktens struktur

Ei kan der dog betraktes lik noget isolert fenomen; hva der er av bevissthetens transformasjoner, er noget der er tilknyttet alt der er av ætter på din jord. Der er ledelser - lik spesifikke misjoner - for alt hva der er av menneskebarn gjennum all tid. Søke at se hvorledes alt er sprunget ut fra den samme kilde - lik den samme bevissthet, om den vil tenkes for ur-tilstander av menneskebarnets eget selv.

Lik der en gang var, således vil der blive påny. Søke at gledes for hva der fødes ut fra bevissthetens dyp, lik noget uttrykk der ei kan begripes så meget logiskt, dog der likefull er under ledelse av intelligenser der kan tales lik alt meget klokere enn noget jordisk instrument kan beregne. Søke at føde hva der bæres i dypet, lik ur-enegier der søker at stige opp til bevissthetens overflate i tiden der nu stiger frem.

Søke at favne om hva der er av nye energier, der søker at kommunsiere alt lettere med hva der er av udefinerbare aspekter innen menneskebarns natur. Favne om alt hva der er, og gledes for nytimens tilstand der fødes. Søke at forpleie fundamenter. Søke at nære sannheters såkorn. Søke at erfare hvorledes fragmenter kan samles under en helhets tilstand i dette nu. Søke at være i sannhet, og søke at vandre innom fredens passasje for alt hva den attraheres mot. Konu Eketah.

No comments:

Post a Comment